Skip to main content
test
Kartoittaja - Kokemäen kaupunki

Kokemäen kaupungin kaavoituksen ja mittauksen tulosalueelle haetaan vakinaiseen toimeen kartoittajaa, joka huolehtii rakennusvalvonnan, yhdyskuntarakentamisen ja kiinteistötoimitusten mittauksista. Tehtäviin kuuluu myös mm. karttojen ylläpitoa KeyAqua, 3D-Win ja AutoCAD/YTCAD -ohjelmalla. Työ on monipuolista ja itsenäistä. Edellytämme maanmittausalan koulutusta tai riittävä kokemus alalta mittaustehtävissä voidaan myös hyväksyä sopivan tutkinnon puuttuessa. Työkokemus on eduksi. Hakijalla on oltava ajokortti.
Kartoittajan toimessa koeaika on 4 kk. Valittavan henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://kokemaki.fi/tyo-ja-yrittaminen/avoimet-tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Paikkatietosuunnittelija Simo Peltonen, puh. 040 488 6212,
etunimi.sukunimi@kokemaki.fi

Lisätietoja

Kokemäen kaupunki, Tekninen osasto

Kokemäki on 7 000 asukkaan nuorekas Kokemäenjoen nimikkokaupunki Satakunnassa. Tarjoamme asukkaillemme luonnonläheisen ja turvallisen asuinympäristön sekä laadukkaat palvelut yhdistettynä loistavaan sijaintiin. Palveluksessamme on yhteensä 300 työntekijää ja viranhaltijaa. Olemme savuton työpaikka. Tervetuloa työyhteisömme jäseneksi!


Osoite: Tulkkilantie 2, 32800 Kokemäki

Sinulle suositellut työpaikat