Skip to main content
test
Kartoittaja - Heinolan kaupunki

Kartoittaja, sijaisuus, kesätyö

Haemme kartoittajan sijaista Heinolan kaupungin elinvoimatoimialan Kiinteistöt ja mittaus -palveluihin.

Elinvoimatoimiala vastaa elinkeino- ja työllisyysasioista, kiinteistö- ja mittauspalveluista, kaupunkisuunnittelusta, kulttuuri- ja tapahtumatoiminnasta sekä kaupunkimarkkinoinnista. Toimialalla työskentelee yhteensä runsaat 50 ammattilaista.

Haemme maastokartoittajaa. Kartoittajan pääasiallinen tehtävä on toimia mittaryhmän vetäjänä erilaisissa mittaustehtävissä. Tehtävän sisältö on rakennusvalvonta- ja kiinteistönmuodostamismittaukset sekä tarvittaessa kunnallistekniset mittaustehtävät. Kartoittaja vastaa mittausaineiston editoinneista ja liittämisestä paikkatietotietokantaan.

Edellytämme opinnoissa tai työssä hankittua osaamista maastomittauksesta sekä kykyä vastuulliseen työhön ja yhteistyöhön. Voit olla alan opiskelija, kunhan osaamisesi riittää maastoryhmän vetäjänä toimiseen. Työturva- ja tieturvakurssit pitää olla suoritettuina.

Arvostamme maanmittausalan perustutkintoa tai pitkällä olevia opintoja tai korkeakouluopintoja ja työkokemusta. Eduksi katsomme hyvän ict-osaamisen, Trimble Locus- ja 3d-Win- ohjelmien tuntemisen, kokemuksen Trimblen mittauslaitteista sekä hyvän fyysisen kunnon.

Kelpoisuusvaatimuksena on hyvä maastomittausosaaminen. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työaika on 38,25 h/viikko.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Tehtävän hakuaika 31.3.2023 klo 23.59 mennessä. Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Hae kesäksi mittaamaan vehreää Heinolaa!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mirja Ruutu, puh. 044 7694374, etunimi.sukunimi@heinola.fi

Lisätietoja

Elinvoima

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 674 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Rauhankatu 3, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat