Skip to main content
test
Kartoittaja - Jämsän kaupunki

Haemme tonttipalvelut tuloyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen reippaan asenteen omaavaa henkilöä, jolla on kiinnostusta kehittää työmenetelmiä ja omaa ammattitaitoaan.

Tonttipalvelut tulosyksikkö vastaa kaupungin maaomaisuuden hallinnasta, kiinteistörekisterin pitämisestä asemakaavoitetulla-alueella, kartta-aineistojen ja paikkatietojen ajantasaisuudesta sekä metsäomaisuuden hoidosta.

Tehtävään kuuluu tonttijakojen ja toimituskarttojen sekä maaomaisuuden hallintaan liityvien sopimusten valmistelua ja paikkatietoaineistojen ylläpitoon liittyviä töitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää taitoa oppia uusia asioita nopeasti, asiakaslähtöistä toimintatapaa, hyviä yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta. Kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan perustutkinto (kartoittaja) tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto.

Tehtävään valittavalle tarjoamme hyvän mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen sekä ammattitaitoisen ja välittömän työyhteisön. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusten mukaan.

Tehtävään sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen alussa tehtävään valitun edellytetään osallistuvan Jämsän kaupungin työterveyshuollon suorittamaan työhöntulotarkastukseen.

Lisätietoja

http://www.jamsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

maankäyttöinsinööri Teijo Taipale, p. 040 752 1901

Lisätietoja

Maankäyttö ja elinvoima

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Kenraalintie 12, 42300 Jämsänkoski

Sinulle suositellut työpaikat