Skip to main content
test
Kartoittaja - SALON KAUPUNKI

Salon kaupungin maankäyttöpalveluissa on avoinna kartoittajan vuorotteluvapaasijaisuus ajalle 31.12.2023- 27.6.2024
Kartoittajat toimivat osana maankäyttöpalveluiden kuuden hengen paikkatietotiimiä, joka palvelee kuntalaisia, muita toimialoja, liikelaitoksia, suunnittelijoita sekä rakentajia. Paikkatietopalvelujen avulla mahdollistetaan tehokas ja ajantasaiseen, laadukkaaseen paikkatietoon perustuva kaupungin maankäytönsuunnittelu sekä alueiden rakentaminen. Paikkatietopalveluiden ylläpitämät aineistot ja ohjelmistot ovat käytössä laajalti koko kaupunkiorganisaatiossa.

Kartoittajan tehtäviin kuuluu:
- kartta- ja paikkatietoaineistoihin liittyvät mittaus- ja ylläpitotehtävät
- lupa- ja valvontamittaukset
- kunnallistekniset mittaukset
- kiinteistönmuodostus- ja kaavoitusmittaukset
- maastomallimittaukset
- erikois- ja tarkkailumittaukset

Työ koostuu ympäri vuoden sekä maasto- että toimistotöistä.
Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Meille henkilöstön hyvinvointi on sydämen asia. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöetuja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Etuina tarjoamme muun muassa:
-koulutusmahdollisuuksia
-tyky-rahaa ePassin kautta
-maksuttomia ohjattuja liikuntaryhmiä
-ruokailun edulliseen henkilökuntahintaan

Koulutusmyönteisenä työnantajana tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Panostamme hyvään johtajuuteen. Olemme savuton työnantaja.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan perustutkinto eli kartoittajan tutkinto. Lisäksi tehtävässä edellytetään B-luokan ajokorttia.

Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä mutta katsomme sen eduksi. Tämän lisäksi arvostamme positiivista asennetta alaa ja työntekoa kohtaan sekä halua kehittää omaa ammattitaitoa ja työmenetelmiä jatkuvasti kehittyvällä tehtäväkentällä.

Työhön valittavan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan ehdot:
- TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö
-ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta
edeltäneiden 14 kuukauden aikana TAI
-alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi TAI
-vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot ovat kunnallisen teknisen työehtosopimuksen mukaiset. Tehtäväkohtainen palkka on 2559,97 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulle voidaan maksaa virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti työkokemukseen perustuvaa lisää.

Koeaika on puolet määräaikaisen palvelussuhteen kestosta, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / kartoittaja ma. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 30.11.2023 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Paikkatietopäällikkö Marko Laiho, 044 7785405, marko.laiho@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Maankäyttöpalvelut

Salo on reilun 50 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Salon kaupungin palveluksessa on noin 1500 eri alan ammattilaista. Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Meille henkilöstön hyvinvointi on sydämen asia. Tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöetuja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista. Olemme koulutusmyönteinen työnantaja - tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Panostamme hyvään johtajuuteen.

Sijaintimme on erinomainen – moottoritietä Turusta hurauttaa Saloon reilussa puolessa tunnissa ja pääkaupunkiseudulta reilussa tunnissa.

Salossa voit asua kätevästi keskellä kaupunkia ja palveluita, luonnonläheisellä asuinalueella omakotitalossa tai rivitalossa, puhtaassa maalaismaisemassa tai vaikkapa ruukkikylän idyllissä. Salosta saat omakotitalon samaan hintaan kuin Helsingistä yksiön. Salossa liikkuminen on ruuhkatonta ja paikoitus maksutonta. Pienen kaupungin arki on sujuvaa ja suuren kaupungin edut ovat saatavilla. Lisätietoja Salon kaupungista: www.Salo.fi Lue lisää Salon kaupungista työnantajana: www.Salo.fi/rekrytointi Lisätietoja Saloon muuttaville, tutustu muun muassa muuttajatarinoihin: www.Saloon.fi

Tule rakentamaan kanssamme Salosta entistä toimivampaa kaupunkiyhteisöä - kestävän menestyksen kotia. Tervetuloa töihin Saloon – me odotamme jo sinua!


Osoite: Hornintie 2-4, 24800 Halikko
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat