Kartoittaja, kaksi tehtävää - Oulun kaupunki

Oulun Infra -liikelaitoksen maarakennuspalvelut rakentaa ja peruskorjaa katuja, ulkoilureittejä, liikuntapaikkoja sekä vesi- ja viemäriverkostoja laitteineen. Maarakennuspalvelut tarjoaa Oulun kaupungin eri organisaatioille yhdyskuntasuunnitteluun, rakentamiseen ja karttahuoltoon liittyviä maastomittaus- ja pohjatutkimuspalveluita.

Oulun Infra -liikelaitoksen maanrakennuspalveluissa on haettavana kaksi KARTOITTAJAN vakinaista tehtävää.

Kartoittajan pääasiallisena tehtävänä ovat mittausten maastotyöt ja niihin sisältyvät valmistelu- ja jälkikäsittelytehtävät.

Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään kartoittajan tutkinto tai viiden vuoden monipuolinen mittaustyökokemus. Eduksi katsotaan kokemus kaupunkimittauksista, tietomallipohjaisesta rakentamisesta sekä esimiestyöskentelystä. Arvostamme positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja tietoteknisiä taitoja sekä maanmittausalan sovellusten ja nykyaikaisten mittauslaitteistojen ja -menetelmien hallintaa.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sisäisessä haussa tehtävää voivat hakea kaikki määräaikaiset ja vakinaiset viranhaltijat ja työntekijät, joilla on voimassa oleva palvelussuhde Oulun kaupunkiin hakuaikana.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9261/2020. Hakemukset on toimitettava 28.9.2020 klo 15.00 mennessä. Tehtävää sisäisen haun kautta hakeneet huomioidaan tässä haussa ilman uutta hakemusta.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/infra

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antavat yksikön päällikkö Esa Partanen, p. 044 703 2140, maanmittausinsinööri Erkki Välikangas, p. 044 703 2141 ja työpäällikkö Tapio Jussila, p. 044 703 2303. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Oulun Infra
Osoite: Sorvitie 5, 90150 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.