Skip to main content
test
Kartoittaja - Rauman kaupunki

Kartoittajana vastaat erilaisista maankäyttöön liittyvistä mittauksista (mm. rakennusvalvontamittaukset, kunnallistekniset katu- ja vesijohtoverkostomittaukset sekä muut maastomittaukset) sekä karttaesitysten ja maastomallien valmistamisesta sekä maastossa että toimistolla.

Mittauskalustona käytämme Trimblen takymetrejä ja gnns -vastaanottimia. Paikkatietojärjestelmänä Raumalla on käytössä Trimble Locus. Työssä käytetään myös 3D-Win sekä Trimble business center -ohjelmistoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan ammatillinen perustutkinto ja kokemusta alan tehtävistä. Tehtävä edellyttää hyviä tiimityötaitoja, reipasta asiakaspalveluasennetta sekä myös itseohjautuvaa, oma-aloitteista työotetta. Toivomme sinulta halua työmenetelmien sekä oman työosaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Hakemuksen jättäminen: Sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry)

Lisätietoja

http://www.rauma.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa maankäyttöinsinööri Ari-Pekka Asikainen, puh. 044 403 6001, sähköposti ari-pekka.asikainen@rauma.fi.

Lisätietoja

Rauman kaupunki, tekninen virasto, ympäristö- ja kiinteistöpalvelut, kiinteistö- ja mittaustoimi

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat