Skip to main content
test

Pietarsaaren kaupunki julistaa avoimeksi KARTTATEKNIKON toimi teknisessä palvelukeskuksessa. Työt alkavat 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan. Täytettäessä paikkaa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja valittu henkilö on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen aloitusta.

Karttateknikko työskentelee mittaus ja maanomaisuuden hallinta osastolla maastotehtävissä ja toimistotehtävissä. Maastotyöt ovat erilaisia maastomittaus- ja kartoitustehtäviä Teknisen palvelukeskuksen sisäiseen käyttöön ja tilaustyötä asiakkaille. Toimistotyötehtävät ovat tonttijakojen laatiminen, erilaisten karttatuotteiden laatiminen ja muuta niihin liittyviä tehtäviä.

Hakijalta edellytetään työtehtävää varten sopivaa tutkintoa, joka on suoritettu ammattikorkeakoulussa. Hakijalta odotetaan hyvää suullista taitoa jommassakummassa kotimaisessa kielessä ja vähintään tyydyttäviä suullisia taitoja toisessa. Aikaisemmat kokemukset vastaavista tehtävistä lasketaan ansioksi. Lisäksi edellytämme B-ajokorttia.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Hakemukset tehdään sähköisesti Kuntarekry.fi kautta, työavain 489456, viimeistään 15.1.2023.

Lisätietoja

http://www.jakobstad.fi/etusivu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupungingeodeetti Viljam Knif
Puh. 044-785 1399
viljam.knif@pietarsaari.fi

Lisätietoja

Pietarsaaren kaupunki, Tekniset palvelut, Mätningsavdelningen

Pietarsaari on kaksikielinen elinvoimainen kaupunki, jossa on vahva yrittäjähenki ja hyvä työllisyystilanne. Meren ja luonnon läheisyys leimaavat ympäristöä ja asukkaita. Sijainti rannikolla on luonut pitkän historian veneenrakentamiselle, meriliikenteelle ja kansainväliselle kaupalle. Myös tänä päivänä Pietarsaaren seudulla on monia vientiyrityksiä ja vienti asukasta kohden on koko maan korkeimpia.

Opiskelupaikkoja on tarjolla runsaasti, mikä houkuttelee nuoria Pietarsaareen muualta maasta. Lyhyet välimatkat julkisten paikkojen, työpaikkojen, kotien, kauppojen ja palveluiden välillä tekevät asukkaiden liikkumisesta kaupungissa sujuvaa. Kulttuuri- ja viihde-elämä on monipuolista ja tarjoaa asukkaille mahdollisuuden nauttia musiikista, teatterista, taiteesta, liigaan pyrkivästä jalkapalloseurasta, muusta huipputason urheilusta ja monesta jännittävästä tapahtumasta.

Pietarsaaren kaupungin tavoitteena on olla houkutteleva nykyaikainen työnantaja, jolla on osaava, hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö. Haluamme luoda työympäristön, jossa kaikilla työntekijöillä on samat kehittymis- ja onnistumisedellytykset ja jossa monimuotoisuuteen ja toisinajatteluun suhtaudutaan myönteisesti ja ne vastaavat kaupungin asukkaiden moninaisuutta. Haluamme luoda työympäristön, jossa työntekijät toivottavat uudet työtoverit tervetulleiksi myönteisellä asenteella.

https://www.youtube.com/watch?v=MbmuiiQlv5Y https://youtu.be/X0wiUJb-TRo


Osoite: Strengberginkatu 1, 68600 Pietarsaari

Sinulle suositellut työpaikat