Käsityön lehtori - Iitin kunta

Iitin kunnan sivistyspalveluissa on haettavana perusopetuksen käsityön lehtorin, ns. kovat materiaalit (ent. tekninen työ), toistaiseksi voimassa oleva tehtävä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaisesti. Arvostamme osaamista erilaisten oppijoiden kanssa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua valintapäätöksen tiedoksisaannista sekä esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Iitin yläkoulun ja lukion rehtori Ari Toropainen 040 5605545 ari.toropainen@iitti.f

Iitin kunta, Sivistyspalvelut , Perusopetus ja lukio, Yläkoulu
Osoite: Koulukatu 20, Iitti

Iitti on 6900 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteilla oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.

Tutustu työnantajaan