Skip to main content
test
Käsityön lehtori, teknisen työn opetus - Porvoon kaupunki

Porvoo on kasvava ja kehittyvä oppimisen kaupunki, jossa tehdään yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Porvoossa toimii 29 koulua, joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa.

Porvoon kaupungin suomenkieliset koulutuspalvelut hakee henkilöä käsityön lehtorin virkaan Pääskytien kouluun 29.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Pääkouluna toimii Pääskytien koulu ja opetusta lukuvuonna 2022-2023 on myös Linnajoen koulussa. Työtehtävä on teknisen työn opetusta.

Pääskytien koulu sijaitsee Porvoon länsirannalla, peltomaiseman keskellä. Koulussa on oppilaita n.600 ja henkilökuntaa 70.

Oppilaat tulevat usealta eri koululta, jotka ovat kylä- tai taajamakouluja. Toiminta-ajatuksenamme on olla laadukasta opetusta antava, yksilön erilaisuutta kunnioittava koulu, joka toimii ajanmukaisessa ja turvallisessa oppimisympäristössä.

Kelpoisuutena on käsityönopettajan kelpoisuus. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 19.8.2022 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja puhelimitse rehtori Antti Ylöstalo puh. 040 128 6237.


Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/tervetuloa-kouluun/peruskoulut/paaskytien-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja puhelimitse rehtori Antti Ylöstalo puh. 040 128 6237.

Lisätietoja

Pääskytien koulu

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Pääskytie 1, 06400 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat