Käsityön päätoiminen tuntiopettaja - Kuhmon kaupunki

Kuhmon kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana toistaiseksi täytettävä käsityön päätoiminen tuntiopettajan tehtävä 1.8.2020 alkaen.

Haemme yhteistyökykyistä opettajaa, joka tuntee uuden ops:n vaatimukset ja on monipuolinen käsityöopetuksen osaaja. Arvostamme osaamista ja kokemusta käsityön opettamisesta 7-9 vuosiluokilla ja erityisesti pehmeiden materiaalien hallintaa. Toivomme, että olet halukas kehittämään yhtenäisen peruskoulun käytänteitä opetussuunnitelman hengessä ja yhteistyössä muiden opettajien kanssa.

Opetustuntimäärä on vähintään 16h/viikko. Opetusta on mahdollisesti myös vuosiluokilla 3-6.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi - palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo.

Haastattelutilanteessa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Hakuaika päättyy 26.2.2020 klo 16.00

Lisätietoja

http://www.kuhmo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat Tuupalan yläkoulun rehtori Marjut Kyllönen (marjut.kyllonen@kuhmo.fi) puh. 044-7105124 ja perusopetuksen apulaisrehtori Tiina Ahtonen (tiina.ahtonen@kuhmo.fi) puh. 044-7255322)

Kuhmon kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, perusopetus
Osoite: Peuranpolku 3, 88900 Kuhmo

Kuhmo on n. 8200 asukkaan kaupunki Kainuun, Suomen ja Euroopan unionin itärajalla. Kuhmo tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja erämaaluonnosta. Kuhmo on globaalisti tunnettu biotalouden menestystarina metsän keskellä. Kuhmon strategisia vahvuuksia ovat luonto, kulttuuri ja biotalouden osaaminen sekä eksotiikkaa tuova maantieteellinen sijainti idän ja lännen rajalla. Kuhmon Kamarimusiikkifestivaalin ansiosta Kuhmo on kansainvälisesti arvostettu kulttuuritoimija. Ihmisen kokoisessa maaseutukaupungissa yhteisöllisyys ja yhteistyö mahdollistavat laadukkaan opetuksen ja mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omassa opetustyössä. Kuhmossa valmistui vuonna 2018 Suomen ensimmäinen CLT-rakenteinen, valtakunnallisesti palkittu puukoulu. Terveellinen ja moderni oppimisympäristö luo erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa uuden opetussuunnitelman mukaista opetustyötä.