Käsityön ym. aineiden päätoiminen tuntiopettaja - Ilmajoen kunta

Ilmajoen kunnassa on haettavana 1.8.2021 alkaen

PERUSKOULUN KÄSITYÖN (TEKSTIILIKÄSITYÖ) YM. AINEIDEN PÄÄTOIMINEN TUNTIOPETTAJA

Jaakko Ilkan koulussa on kaksi käsityön (tekninen käsityö) lehtorin virkaa. Tekstiilikäsityön tunnit hoitaa päätoiminen tuntiopettaja, jonka toivotaan olevan kelpoinen opettamaan myös jotakin muuta oppiainetta. Opetusta on luokille 7 - 9. Tekstiilikäsityön käytössä ovat modernit opetustilat. Hakijalta vaaditaan kelpoisuuden lisäksi hyviä vuorovaikutus- sekä tieto- ja viestintätekniikan taitoja ja kykyä tulla toimeen nuorten kanssa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä on esittänyt lain (504/2002) edellyttämän rikostaustaotteen.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, sivistystoimisto, PL 23, 60801 ILMAJOKI. Kuoren päälle sana Hakemus. Hakemuksia ei palauteta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan mahdollisilta haastateltavilta ja niistä tulee jättää kopiot haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.ilmajoki.fi/

Tutustu työnantajaan

Sivistysjohtaja Janne Hakala p. 044-4191 280, etunimi.sukunimi@ilmajoki.fi
Jaakko Ilkan koulun rehtori Ari Rousu p. 044-4191 412

Ilmajoen kunta, Sivistysosasto, Jaakko Ilkan koulu
Osoite: Ollilantie 3 C, 60800 Ilmajoki

ILMAJOKI on kehittyvä noin 12 300 asukkaan kunta Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen seudulla. Ilmajoki tunnetaan monipuolisista koulutuspalveluista, kulttuurista, urheilusta ja yrittäjyydestä. Kunnassa toimii 12 alakoulua ja yläkoulu nimeltään Jaakko Ilkan koulu sekä lukio

Sinulle suositellut työpaikat