Kassanhoitaja liikuntapalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Oletko asiakaspalvelija isolla A:lla? Sujuuko kassanhoito kuin luonnostaan? Innostutko myös kahvion hoitamisesta?

Haemme liikuntapalveluihin KASSANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kassanhoitajana työskentelet kassanhoitotehtävissä Jyväskylän kaupungin uimahalleissa. Pääasiallisesti työhösi kuuluu uimahallien kassanhoito-, neuvonta- ja asiakaspalvelutehtävät. Uimahalli Wellamossa työskentelet myös kahviossa ja hoidat siihen liittyviä tehtäviä. Kassanhoitajan työ on vuorotyötä ja työaika määräytyy uimahallien aukioloaikojen mukaan.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?
Sinulla on soveltuva kaupallisen alan tai asiakaspalvelualan koulutus, erinomaiset vuorovaikutustaidot ja loistava asiakaspalveluasenne. Asiakaspalvelu sujuu sinulta myös englanniksi ja muu kielitaito on plussaa. Toimit joustavasti erilaisten asiakasryhmien kanssa, eikä kiire saa sinua hätkähtämään. Eduksi on, jos sinulla on hygieniapassi jo suoritettuna, mutta voit suorittaa sen myös työsuhteen alussa.

MITÄ TARJOAMME?
Meillä on mahtavat työkaverit ja hyvä fiilis tehdä töitä. Meillä pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi osana liikuntapalveluiden ammattitaitoista työryhmää. Tervetuloa osaksi reipasta ja liikuntahenkistä työryhmäämme!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Suunnittelupäällikkö Anna-Leena Sahindal, puh. 014 266 4308 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Liikuntapalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!