Kasvatus- ja perheneuvonnan psykologi - Loviisan kaupunki

Haemme kasvatus- ja perheneuvolan psykologia Loviisan perusturvakeskukseen. Perheneuvolassa työskentelee psykologi ja sosiaalityöntekijä. Perheneuvola kuuluu psykososiaalisen yksikön moniammatilliseen tiimiin.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn osaavassa työyhteisössä. Työ on monipuolista ja sisältää tukikäyntejä sekä hoidollista työtä lasten, nuorten ja heidän vanhempiensa kanssa. Työ edellyttää joustavuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että moniammatillisen tiimin jäsenenä ja verkostossa.

Psykologin tehtäviin kuuluvat mm. perhetilanteen kartoittaminen, lasten ja nuorten psykologinen arviointi ja sen pohjalta hoidon ja kuntoutuksen suunnittelu yhteistyössä työparin tai moniammatillisen verkoston kanssa.

Vähäisen hakijamäärän takia hakuaika jatketaan. Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus tai muu vastaava lasten ja perheiden kohtaamiseen valmiuksia antava erikoistumiskoulutus lasketaan eduksi. Työkokemus perheneuvolatyöstä tai lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä terapeuttisesta työstä katsotaan eduksi, samoin kokemuksia ryhmien ohjaamisesta. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa.

Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

johtava sosiaalityöntekijä Maria Rosvall, puh 0440 555 811, maria.rosvall@loviisa.fi
palvelupäällikkö Jaana Iivonen, puh 0440 555 471, jaana.iivonen@loviisa.fi

Perusturvakeskus
Osoite: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä. Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta