Kasvatusalan opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Kasvatusalan opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 5.8.2019-30.6.2020.
Tehtävä sisältää kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoon johtavan koulutuksen opetus- ja ohjaustehtäviä. Opettaja osallistuu myös pedagogiseen kehittämistyöhön. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti Keuda Keravan Sarviniitynkadun toimipisteessä. Opetusta voi olla myös muissa Keudan toimipisteissä. Työssä tarvitsee omaa autoa.

Hakijalta odotamme varhaiskasvatuksen osaamista sekä työkokemusta. Lisäksi edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 14.12.1998/986 ja asetusmuutos 1150/2017 mukaista kelpoisuutta.

Toivomme hakijalta innostunutta pedagogista otetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi ammatillisen koulutuksen tuntemuksen ja sähköisten oppimisympäristöjen osaamisen.

Työsuhteeseen sovelletaan ammatillisen koulutuksen vuosityöaikaa. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on esittänyt lain 504/2002 mukaisen rikostaustaotteen ennen virkasuhteen vahvistamista ja selvityksen terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Toimialapäällikkö Suvi Päivärinta puh. 040 1745 573 suvi.paivarinta@keuda.fi

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, Hyvinvointipalvelut
Osoite: Sarviniitynkatu 9, 04200 Kerava

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 620.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Tutustu työnantajaan