Skip to main content
test
Kasvatusohjaaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungin perusopetukseen haetaan kahta (2) kasvatusohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 6.3.-2.6.2023 ja 9.8.-31.12.2023. Kasvatusohjaajien palkkaamiseen on saatu valtion erityisavustusta osana yhteisöllisen opiskeluhuollon ja ennaltaehkäisevän työn kehittämistä sekä oppilaiden ja opiskelijoiden mielenterveyden tukemista.

Kasvatusohjaajan tehtävänä on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia, ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä sekä tukea ja vahvistaa lasten oppimisen edellytyksiä. Kasvatusohjaaja toimii kouluarjessa oppilaiden tukena matalalla kynnyksellä tarjoten yksilötapaamisia sekä kuunnellen, ohjaten ja motivoiden oppilasta. Hän osallistuu koulun oppilashuoltotyöhön, tukee luokkatyöskentelyä, järjestää ryhmätoimintaa sekä on mukana koulun tapahtumissa. Kasvatusohjaaja toimii tiiviissä yhteistyössä huoltajien ja eri sidosryhmien kanssa.

Edellytämme hakijalta sosionomin tai yhteisöpedagogin koulutusta.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy 31.1.2023 klo 15:00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Keuruun ala-asteen rehtori Helinä Lähdesluoma, puh. 040 1562 445, helina.lahdesluoma@keuruu.fi
Keuruun yläkoulun rehtori Jukka Oikarinen, puh. 040 513 5822, jukka.oikarinen@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Kasvun ja hyvinvoinnin palvelut, Perusopetus

Keuruu sijaitsee läntisessä Keski-Suomessa. Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Asukasluku on n. 9500. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.

Kasvun ja hyvinvoinnin palvelujen (ent. sivistyspalvelut) toimialalla tuotetaan, edistetään ja kehitetään kasvatus-, opetus-, koulutus-, kirjasto- ja vapaa-aikapalveluja (liikunta-, nuoriso-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut) yhteistyössä kuntalaisten, järjestöjen, yhteisöjen ja laitosten kanssa.

Keuruulla on lapsille viihtyisä ja hyvä kasvuympäristö sekä kattava kouluverkosto. Keuruu luo kansalais- ja musiikkiopistoineen erinomaiset puitteet elinikäiselle oppimiselle.

Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat