Skip to main content
test
Kasvatusohjaaja - Saarijärven kaupunki

Saarijärven Yhtenäiskoulussa toimii luokat 1-9. Lisäksi koulussa on kolme yksilöllisen oppimisen pienluokkaa. Koulussa on oppilaita noin 700 ja henkilökuntaa noin 70.

Haemme kahta (2) kasvatusohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 13.2.2023-31.12.2023. Kasvatusohjaajan palkkaamiseen on saatu valtion erityisavustusta osana yhteisöllisen opiskeluhuollon ja ennaltaehkäisevän työn kehittämistä sekä oppilaiden ja opiskelijoiden mielenterveyden tukemista koulupäivien aikana. Tavoitteena on edistää yhteisöllistä opiskeluhuoltoa esi- ja perusopetuksessa ja mahdollisuuksien mukaan myös lukiossa.

Kasvatusohjaaja kohtaa oppilaita koulupäivän aikana luokkatyöskentelyssä ja yksilötapaamisissa. Kasvatusohjaaja on mukana kouluarjessa, tukee oppilaiden hyvinvointia ja auttaa ongelmatilanteissa. Kasvatusohjaaja osallistuu oppilashuoltotyöhön ja tekee yhteistyötä huoltajien ja eri sidosryhmien kanssa. Tehtävään kuuluu myös työskentelyä varhaiskasvatusryhmissä. Tehtävä on osa-aikainen 30 h/vko.

Hakijoilta toivomme sosionomin tai yhteisöpedagogin koulutusta. Huomioimme myös alalla opiskelevat lähiaikoina valmistuvat hakijat.

Tehtävän palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anssi Hemminki
Saarijärven Yhtenäiskoulun rehtori
p. 044 4598 305
anssi.hemminki@saarijarvi.fi

Lisätietoja

Saarijärven kaupunki

www.saarijarvi.fi


Osoite: Lukiontie 3, 43100 Saarijärvi

Sinulle suositellut työpaikat