Skip to main content
test
Kasvatusohjaaja, Vaajakosken yhtenäiskoulu - Jyväskylän kaupunki

Haemme Jyväskylän kaupungin perusopetukseen

KASVATUSOHJAAJAA

määräaikaiseen tehtävää ajalle 3.8.2023 - 21.12.2023. Tehtävä sijoittuu Vaajakosken yhtenäiskoulun JOPO-ryhmään.

Vaajakosken yhtenäiskoulu on uudehkossa koulurakennuksessa toimiva 5.-9. luokkien yhtenäiskoulu. Koulussamme opiskelee noin 550 oppilasta. Henkilökuntaa meillä on noin 50. Koulullamme ei ole painotuslinjoja, mutta toteutamme vahvasti mm. Liikkuva koulu -ohjelmaa ja osallistumme erilaisiin koulua kehittäviin projekteihin - myös kansainvälisiin hankkeisiin. Meillä on aktiivinen oppilaskunta ja panostammekin toiminnassamme oppilaiden osallisuuteen. Teemme yhteistyötä myös huoltajien sekä muiden lähiympäristön toimijoiden kanssa. Toimintakulttuurimme peruskiviä ovat avoin vuorovaikutus ja välittävä ilmapiiri. Tavoitteenamme on tarjota oppilaille innostava ja monipuolinen oppimisympäristö, jossa on turvallista kasvaa ja oppia tietoja ja taitoja. Koulussamme näkyy vahvasti yhteistyö ja Vaajakosken koulun hyvä henki.

Kasvatusohjaajan työn keskeisenä ajatuksena on yhteisöllisyyden vahvistaminen sekä tukea ja ohjata oppilasta saavuttamaan perusopetuksen oppimäärän. Arjessa tämä on koulupudokkuuden ehkäisemistä kouluyhteisössä, syrjäytymisen ja kiusaamisen ennaltaehkäisyä sekä siihen tarvittaessa tarttumista, oppilaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja arjenhallinnan tukemista sekä itsetunnon vahvistamista. Yhteisöllisyyden luominen oppilaalle sekä hyvinvoinnin lisääminen on tärkeä työn osa-alue, sillä se tukee koulumotivaatiota. Kasvatusohjaaja on puolueeton selvittelijä oppilaan asioissa kouluarjessa, opetus- sekä kasvatushenkilöstön tuki oppilaan vaikeuksissa ja läsnä oleva kuuntelija kaikille osapuolille

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Viikoittainen työaika 33 h/vko. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Tehtävässä aloitus 3.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä - jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Paula Huuska p. 050 3118544 (Huom. Ei tavoitettavissa 1.-2.6)
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Perusopetus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat