Kasvatuspäällikkö - Someron kaupunki

Haemme Someron kaupungin sivistystoimialan johtotiimiimme kasvatuspäällikköä avoinna olevaan virkasuhteeseen 1.11.2021 alkaen.

Someron varhaiskasvatukseen kuuluu viisi päiväkotia, avoin päiväkoti, perhepäivähoito sekä päiväkoti- ja koulukiinteistöissä toteutettava esiopetus. Varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 75 työntekijää.

Kasvatuspäällikkönä johdat ja kehität varhaiskasvatuspalveluja sekä esiopetusta. Varhaiskasvatuksen hallinnon tiimissä työskentelee lisäksesi kaksi päiväkodinjohtajaa, kaksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaa sekä osastonsihteeri. Vastaat myös kaupungin opetuspalveluiden oppilashuollosta toimimalla koulupsykologin ja -kuraattorin esihenkilönä. Esihenkilönäsi on sivistysjohtaja, jonka sijaisena toimit tarvittaessa. Kuulut luonnollisesti myös sivistystoimialan johtoryhmätiimiin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena edellytämme, että sinulla on kasvatustieteen maisterin tutkinto ja varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus sisältäen esiopettajan kelpoisuuden. Valintapäätöstä tehdessämme katsomme eduksesi, mikäli sinulla on johtamiskokemusta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi arvostamme varhaiskasvatuspalveluiden tuntemusta sekä pedagogiikan ja lainsäädännön osaamista, yhteisöllistä kehittämisotetta sekä avointa ja asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Mikäli katsot edellä mainitun perusteella olevasi hakemamme henkilö ja haluat mukaan hyvähenkiseen työyhteisöömme rakentamaan entistäkin parempaa Someroa, toimita hakemuksesi sähköisesti 3.10.2021 kello 15.00 mennessä Kuntarekryyn!

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnassa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.somero.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sivistysjohtaja
Minna Mäkelä-Rönnholm
minna.makela-ronnholm@somero.fi
puh. 044 7791 230

Lisätietoja

Someron kaupunki, Sivistys

Someron kaupungilla töitä tekee työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva 600 hengen porukka. Haluamme kehittää asioita luovalla tavalla ja tehdä organisaatiosta tulevaisuuden haasteisiin ketterästi vastaavan – tarvittaessa yllättäviäkään ratkaisuja kaihtamatta. Juttu tääl onnistuu!


Osoite: Joensuuntie 20, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat