Kasvava Vesilahden kunta hakee kaavoittajaa - Vesilahden kunta

Tampereen kaupunkiseutu ja Vesilahti kehittyvät nopeasti ja tulevaisuuden parhaat yritys- ja asuinalueet sijaitsevat tällä alueella. Vesilahden kunta hakee kaavoittajaa, jotta pystymme varmistamaan asiakaslähtöisen kasvun ja modernin kuntakehittymisen. Kaavoittajan monipuoliset tehtävät kattavat laajan työkentän, jossa pääset vaikuttamaan ja seuraamaan näköalapaikalta kunnan kehitystä ja elinvoimaisuuden rakentamista sekä osallistumaan kehityshankkeisiin ja seudullisiin yhteistyöryhmiin.

Kaavoittajan keskeinen työtehtävä on toimia kunnan kaavoittajana maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesti. Tärkeää tehtävässä on ymmärtää nykyaikaiset kaavoitusprosessit ja sen rinnalla kulkevat aluekehittämissuunnitelmat ja yhdistää näitä kunnan kehityksen tueksi. Toimit aktiivisessa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa niin kunnan sisällä kuin seudun yhteistyöryhmissä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on, että kaavoittajalla tulee olla suunnittelutehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja tehtävän vaativuuden edellyttämä riittävä kokemus. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi hakijalta kokemusta kaavoitustehtävistä ja kaavoituksen lakien ja säännösten hallitsemista. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä isojen linjausten hahmottamiseen ja suunnitelmalliseen kaavoitustyöhön, suunnittelu- ja paikkatieto-ohjelmien hallintaa sekä innostusta maankäytön kehittämiseen yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa tulevaisuuden tarpeet huomioiden.

Vakituisen viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virka täytetään sopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy, joten haethan tehtävään ripeästi!

Lisätietoja

http://www.vesilahti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vesilahden kunnanjohtaja Tuomas Hirvonen, p. 044 431 4340

Lisätietoja

Vesilahden kunta

Vesilahden kunta on noin 4.500 asukkaan luonnonkaunis kunta Tampereen seutukunnassa puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta.


Osoite: Lindinkuja 1, Vesilahti, 37470 Vesilahti

Sinulle suositellut työpaikat