Kätilö - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee kahta (2) kätilöä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin synnytysyksiköön 3.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mikkelin keskussairaalassa hoidetaan noin 700 synnytystä vuosittain. Synnytysyksikköön kuuluu synnytyssalit, synnytysvuodeosasto perhehuoneineen sekä äitiys- ja sikiöseulonnan vastaanotot. Vastaanottojen yhteydessä toimivat imetys-, erityistuen- sekä synnytyspelkoon ja raskauden aikaiseen sokeriseurantaan liittyvät vastaanotot. Synnytysyksikössä hoidetaan synnyttäjiä yksilökeskeisesti ja toiveet huomioiden, synnytyksistä noin 8 % on vesisynnytyksiä. Kätilöiden työnkuvaan kuuluu työkierto, jolloin kätilöllä on mahdollisuus syventää osaamista eri kätilötyön osa-alueilla.

Synnytysyksikkö toimii Perhetalossa yhdessä lasten ja vastasyntyneiden teho-osaston kanssa siten, että perhehuoneita käytetään molempien yksiköiden kesken ja kaikki perheet saavat perhehuoneen. Eri erikoisalojen kesken tehdään tiivistä yhteistyötä päivittäin, lisäksi sisäinen työkierto lastenyksikköön on kätilöille mahdollista. Yksiköissämme toteutetaan perhekeskeistä hoitotyötä moniammatillisessa työryhmässä. Hakijalta edellytetään hyviä työyhteisötaitoja, halua kehittää toimintaa sekä sitoutuneisuutta työtehtävää kohtaan. Valitun alkusijoituspaikkana on synnytysvuodeosasto.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu kätilön tutkinto. Kätilöltä edellytetään halukkuutta työkiertoon synnytyssali- ja synnytysvuodeosastotyön kesken.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Päivi Yrjönen, puh. 044 351 2593, paivi.yrjonen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!