Kätilö - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 1.11.2021 klo 15.00 mennessä

KÄTILÖN SIJAISUUS (varahenkilöstö)

Tehtävä on määräaikainen kätilön sijaisuus Rekrytointiyksikön varahenkilöstössä. Sijaisuus voidaan täyttää hakuaikana.

Varahenkilöstö korvaa yksiköiden välitöntä ja lyhytaikaista sijaistarvetta. Varahenkilöstön kätilöt työskentelevät pääsääntöisesti Naistenklinikassa. Työ on 2-vuorotyötä, mutta toiveesi mukaisesti myös yövuorot ovat mahdollisia. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 21.9.2022 saakka.

Edellytämme hyviä työyhteisötaitoja, joustavuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme oman ammattiosaamisen ja työyhteisön kehittämiseen sitoutumista. Tarjoamme vaihtelevan työnkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja laajentaa osaamista motivaatiosi mukaisesti.

Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään kanssamme merkityksellistä ja laadukasta hoitotyötä. Yksikössämme toteutetaan yhteisöllistä työvuorosuunnittelua ja positiivisen johtamisen periaatteita.

Kelpoisuusehtona tehtävässä on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä kätilön pätevyys. Huomioimme haussa myös terveydenhoitajat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Tehtävään valitulla on kolmen kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote työnantajan edustajalle ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelussa tulee olla mukana kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset opintotodistukset, työtodistukset sekä henkilöllisyystodistus.

Lähetä hakemus Kuntarekry hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävistä antavat palvelupäällikkö Sari Aho, 040 354 7905, (016) 328 2811 ja palveluesimies Katja Väyrynen 040 083 0655. Sähköpostitse sari.aho@lshp.fi ja katja.vayrynen@lshp.fi


Rovaniemellä 13.10.2021

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Sari Aho, 040 354 7905, 016 328 2811 ja palveluesimies Katja Väyrynen 040 083 0655. Sähköpostitse sari.aho@lshp.fi ja katja.vayrynen@lshp.fi

Lisätietoja

Sairaanhoidolliset palvelut, Rekrytointiyksikkö

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat