Skip to main content
test
Kätilö (apulaisosastonhoitaja) - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 22.7.2022 klo 15.00 mennessä


KÄTILÖN sijaisuus (APULAISOSASTONHOITAJA)


Tehtävä sijoittuu naistentautien ja synnytysten yksikköön. Kyseessä on kätilön sijaisuus, jossa hoidetaan apulaisosastonhoitajan tehtäviä. Tehtävä alkaa 1.8.2022 (tai sopimuksen mukaan). Sijaisuuden kesto ainakin 13 kuukautta.

Lapin keskussairaalan naistentautien ja synnytysten yksikkö muodostuu naistentautien poliklinikasta, äitiyspoliklinikasta, synnytyssaleista ja vuodeosastosta, jossa hoidetaan naistentautipotilaat, raskaana olevat ja synnyttäneet.

Yksikössä työskentelee kaksi apulaisosastonhoitajaa vastuuyksikön lähiesihenkilöinä osastonhoitajan alaisuudessa. Työnkuvaan kuuluvat mm. työvuorosuunnitelman laatiminen ja päivittäinen henkilöstömäärän järjestäminen tarvetta vastaten. Apulaisosastonhoitajat osallistuvat osastonhoitajan alaisuudessa toiminnan kokonaissuunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen. Apulaisosastonhoitajana viet yksikköä hoitotyön kehittämisessä eteenpäin näyttöön perustuen.

Hakijalle luetaan eduksi kokemus ja kouluttautuneisuus esimiestyöhön sekä työskentely synnytyssalissa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Lapin keskussairaala tukee esihenkilöitä valmennusohjelmalla. Lisäksi mahdollistamme muun muassa työnohjausta esimiestyön tueksi.

Tarjoamme avoimen työyhteisön, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Työsuhde-etuina ovat mm. kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietu, ilmainen pääsy sairaalan kuntosalille sekä muuta maksutonta vapaa-ajan toimintaa. Palkkaus 2817,63 € /kk.

Kelpoisuusehtona on oikeus toimia laillistettuna 559/1994 terveydenhuollon ammattihenkilönä ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys tai amk- tai opistoasteen tutkinto täydennettynä riittävillä työnjohdon ja hallinnon opinnoilla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Tehtävään valitulla on neljän (4) kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote työnantajan edustajalle ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelussa tulee olla mukana kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset opintotodistukset, työtodistukset sekä henkilöllisyystodistus.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävistä antavat ylihoitaja Marjaana Vuolo 040 769 8112 ja osastonhoitaja Sari Kartimo 040 483 4226. Sähköpostitse marjaana.vuolo@lshp.fi ja sari.kartimo@lshp.fi.


Rovaniemellä 25.5.2022

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylihoitaja Marjaana Vuolo 040 769 8112 ja osastonhoitaja Sari Kartimo 040 483 4226. Sähköpostitse marjaana.vuolo@lshp.fi ja sari.kartimo@lshp.fi.

Lisätietoja

Operatiivinen hoito, Naistentaudit- ja synnytykset

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat