Oletko vuorovaikutustaitoinen ja tiimityöhenkinen kätilötyön osaaja? Etsimme nyt kesätöihin kätilöitä äitiyspoliklinikalle, synnytyssaliin, raskaana olevien osastolle sekä lapsivuodeosastoille 1 ja 2.

TYKS Naistenklinikalla työhösi kuuluu raskaana olevan, synnyttävän ja synnyttäneen naisen ja perheen hoitotyö, riippuen osastostasi. Matalan riskin raskauksien lisäksi meille on keskitetty vaativa riskiraskauksien hoito koko erva-alueelta.

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työympäristön, jossa voit kehittyä ammatillisesti. Saat mahdollisuuden käyttää monipuolisesti kätilötyön osaamista. Työssä painottuu hyvät teoreettiset tiedot, monipuoliset käytännön taidot, itse-ohjautuvuus, oma-aloitteisuus ja hyvä päätöksentekokyky. Työ klinikalla on itsenäistä ja vastuullista.

Osaavaan porukkaamme sovit, jos olet joustava, positiivinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme myös, että osaat toimia moniammatillisessa tiimissä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Työ on 3-vuorotyötä. Meillä on käytössä autonominen listasuunnittelu, joka mahdollistaa työvuorojen suunnittelun juuri sinun lähtökohdistasi. Äitiyspoliklinikalla työ on päivätyötä, painottuen arkiaamuihin.

Meillä on sinua varten tehty laadukas perehdytysohjelma. Työssä jaksamista ja oman ammattitaidon ylläpitämistä tuemme koulutuksilla.

Arvostamme hyvää kielitaitoa monimuotoisen asiakaskuntamme vuoksi. Huomioithan, että tarjoamme palvelumme myös ruotsiksi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan meidänkin työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa:
synnytyssalin oh. Mari Soini, p. 02 313 1363 ja aoh. Paula Tukkinen
synnytysos. 3 oh. Johanna Salopää, p. 02 313 0312 ja aoh. Maria Mäntylä
lapsivuodeos. oh. Anne Murtojärvi, p. 02 313 5911 ja aoh. Hanna-Kaisa Kuitunen ja Eila Lahti.
äitiyspoliklinikan oh. Annamari Norri, p. 02 31 33733, annamari.norri@tyks.fi
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 7 Naistenklinikka
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000 ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka