Skip to main content
test
Kätilö (synnytysyksikkö) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee kahta (2) kätilöä määräaikaisiin työsuhteisiin synnytysyksikköön ajalle 1.9.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 30.9.2023.

Synnytysyksikkömme sisältää synnytysalit ja synnytysvuodeosaston sekä äitiys- ja sikiöseulonnan vastaanoton. Vastaanottoalueella toimii myös gestatiodiabetes-, synnytyspelko-, imetys- ja halsovastaanotot. Synnytyssalit ja synnytysvuodeosasto toimivat yhteistyössä lasten ja vastasyntyneiden osaston kanssa. Osastoillamme kaikki huoneet ovat perhehuoneita. Eri erikoisalojen kesken tehdään yhteistyötä, lisäksi sisäinen työkierto niin synnytys- kuin lastenyksikön kesken on kätilöille mahdollista.

Mikkelin keskussairaalassa hoidetaan noin 700 synnytystä vuosittain. Synnytysyksikössä synnyttäjiä hoidetaan perhe - ja yksilökeskeisesti synnyttäjän toiveet huomioiden. Noin 8 % kaikista synnytyksistä on vesisynnytyksiä.

Yksikössämme kätilön työ on monipuolista tiimityötä. Hakijalta toivomme hyviä työyhteisötaitoja ja sitoutuneisuutta työyhteisöön. Synnytysyksikössämme Sinulla on mahdollisuus kehittää hoitotyötä ja omaa osaamistasi uusissa perhetalon tiloissa hyvän työilmapiirin keskellä.

Kelpoisuusvaatimuksena on kätilön ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Päivi Yrjönen, puh. 044 351 2593, paivi.yrjonen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat