Skip to main content
test
Kätilö, toimi, Oulaskankaan hoitotyö - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Kätilö, tervetuloa tiimiimme! Haemme Oulaskankaan yhteispäivystykseen kätilöä toimeen. Kätilö toimii päivystyksessä sairaanhoitajan tehtävissä ja vastaa päivystystyön lisäksi vieripoliklinikan hoitamisesta viikonloppuisin sekä lasten ja nuorten poliklinikan sulun ajan. Työ on kolmivuorotyötä ja työvuorosuunnittelua ohjaa osittain työaika-autonomia.

Oulaskankaan yhteispäivystyksessä toimii perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon päivystys. Päivystyksessä annetaan ensiapua tapaturmiin ja kiireellistä hoitoa vaativiin sairauksiin. Hoitotyössä korostuvat nopeasti vaihtuvien tilanteiden hallinta sekä ensihoito- ja tiimityöosaaminen.

Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta. Kokemus kätilön työstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena kätilön toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työntekijän tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin sekä sairaanhoitajana että kätilönä.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Maarit Nikula p. 040 404 2753. Sähköposti: maarit.nikula@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksessa olevasta Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Somatiikka, OYS Päivystyskeskus, Oulaskankaan yhteispäivystys

Oulaskankaan sairaala Oulaisissa tuottaa keuhkosairauksien, kirurgian, anestesiologian, korva-, nenä- ja kurkkutautien, lastentautien, sisätautien sekä äitiys- ja naistentautien erikoissairaanhoidon palveluja. Sairaala vastaa erikoissairaanhoidon päivystyksen lisäksi sopimuksen mukaisesti lähialueiden perusterveydenhuollon ilta-, yö- ja viikonloppupäivystyksistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Oulaistenkatu 5, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat