Kätilö (vastasyntyneiden osasto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee kätilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen lasten ja vastasyntyneiden osastolle 2.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän sijoituspaikkana on vastasyntyneiden osasto.

Lasten ja vastasyntyneiden osasto sijaitsee Perhetalon 3. kerroksessa synnytysosaston yhteydessä. Osastolla hoidetaan tehostettua hoitoa ja erityistä tarkkailua vaativia vastasyntyneitä. Vauvat tulevat osastolle Perhetalon synnytysyksiköstä, jatkohoitoon yliopistosairaaloista tai joskus myös kotoa. Vastasyntyneen vointia seurataan alkuun teho- ja tarkkailuhuoneessa, tavoitteena on siirtää vauvat perhehuoneisiin yhdessä vanhempien kanssa. Yksikössä toteutetaan perhekeskeistä hoitotyötä, jossa vanhemmat ovat mukana ja heitä tuetaan sekä opastetaan hoitamaan vastasyntynyttä perhehuoneissa.

Kätilön tehtävänä on toteuttaa vastasyntyneiden ja perheiden hoitotyötä yhdessä eri ammattilaisten kanssa lasten ja vastasyntyneiden osastolla. Työhön sisältyy vastasyntyneen seurantaa ja erilaisissa toimenpiteissä avustamista. Hoitajan tehtävissä painottuvat perheen kohtaaminen ja tukeminen, imetysohjaus ja varhaisten vuorovaikutuksen vahvistaminen. Lasten ja vastasyntyneiden osastolla työskentelee lastenhoitajia, sairaanhoitajia ja kätilöitä. Synnytys- ja lasten erikoisalat tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään. Kätilön tehtäväkuvaan kuuluu myöhemmin työkierto niin synnytys- kuin lastenosastolla. Hakijalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä innostusta työn kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun kätilön pätevyys (laki 559/94).

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Päivi Yrjönen, puh. 044 351 2593, sähköposti paivi.yrjoneni@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!