test
Kätilön sijaisuudet - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme nyt kätilöitä kevään ja kesän sijaisuuksiin naistentautien ja synnytysten vastuuyksikköön sekä vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolle. Työ on kolmivuorotyötä. Sijaisuuden kestosta sovitaan erikseen ja sijaisuudet täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä.

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaalaan valmistui vuoden 2015 alussa uusi Lasten- ja naistentalo, jossa on hyvät tilat ja moderni teknologia. Vastuualueella työskennellään perhelähtöisesti ja osallistutaan työkiertoon, jolla tuetaan ammatillista osaamista. Olemme saaneet vuonna 2019 vauvamyönteinen sairaala - sertifikaatin.

Odotamme Sinulta muutos- ja kehittämismyönteisyyttä sekä perhelähtöistä toimintatapaa. Lisäksi arvostamme joustavuutta, hyvää yhteistyökykyä ja hyviä työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on kätilön tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen kätilöopiskelijat, jolloin eduksi luetaan työharjoittelu Satasairaalan naistentautien ja synnytysten vastuuyksikössä tai vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolla.

Palkkaus määräytyy SOTE:n mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Mikäli saat kutsun haastatteluun, ota mukaasi alkuperäiset tutkintotodistukset tai opintosuoritusotteet. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylihoitaja Tuula Kuivalainen
puh. 044 707 7214
virka-aikana

Lisätietoja

Lasten- ja naistentautien sekä synnytysten vastuualue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat