Kätilön toimi, Naistentaudit ja synnytykset - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme kätilöä Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin Naistentautien ja synnytysten yksikköön!

Hakijalta edellytämme hyviä vuorovaikutus-, ohjaus- ja työyhteisötaitoja sekä innostusta työn kehittämiseen. Toivomme, että arvostat osaamistasi ja haluat oppia uutta. Meillä saat käyttää tietojasi ja taitojasi monipuolisesti ja ammatillista kehittymistäsi tuetaan ja ideoitasi kuullaan. Työtä saat tehdä hyvin toimivissa tiloissa ja ajanmukaisin laittein. Tarjoamme monipuolisen, haastavan ja palkitsevan työn, jossa työntekijää kannustetaan kehittymään ammatissaan.

Naistentautien ja synnytysten toimintayksikköön kuuluu naistenosasto, naistenpoliklinikka ja synnytysosasto. Olemme Vauvamyönteinen sairaala ja synnytyksiä meillä on tällä hetkellä hieman alle 1600/vuosi. Toimintayksikössämme toteutetaan työkiertoa.

Suunnittelemme parhaillaan uutta Perhetaloa, jossa naistentautien ja synnytysten sekä lastentautien toimintayksiköt tuodaan entistä lähemmäs toisiaan. Perhekeskeisyys ohjaa vahvasti suunnittelutyötämme.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun kätilön pätevyys (laki 559/94).

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 17.9.2020

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Kirsi Korkiamäki
puh. 050 474 4500
kirsi.korkiamaki(at)epshp.fi.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Naistentautien ja synnytysten toimintayksikkö
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Naistentautien ja synnytysten toimintayksikköön kuuluu naistenosasto, naistenpoliklinikka ja synnytysosasto. Naistenosastolla hoidetaan synnyttäneiden äitien ja vauvojen lisäksi raskaana olevia ja naistentautien potilaita.

Naistenpoliklinikalla hoidetaan sekä äitiys- että naistentautien potilaita. Synnytyksiä meillä on tällä hetkellä noin 1600/vuosi ja Vauvamyönteinen sairaala – sertifikaatin saimme vuonna 2017. Toimintayksikössämme toteutetaan työkiertoa.

Suunnittelemme parhaillaan uutta Perhetaloa, jossa naistentautien ja synnytysten sekä lastentautien toimintayksiköt tuodaan entistä lähemmäs toisiaan ja yhteistyötä lisätään entisestään. Perhekeskeisyys ohjaa vahvasti suunnittelutyötämme.