Katupäällikkö, hakuaikaa jatkettu - Raaseporin kaupunki

Katupäällikkö toimii yhdyskuntatekniikan yksikössä katujen ja yleisten alueiden rakentamisen ja kunnossapidon esimiestehtävissä. Päävastuuna on organisoida kaupungin katualueiden kesä- ja talvikunnossapitoa sekä johtaa urakoitsijoiden työtä sekä osallistua infrarakennushankkeiden suunnitteluun ja läpivientiin valvojana. Katupäällikkö raportoi yhdyskuntatekniikan yksikönpäällikölle.
Rakennustyömaalla valvot rakennustyön suunnitelmanmukaista toteutusta, sekä vastaat tarpeellisten lupien hankkimisesta työlle, valitset työhön sopivat koneet ja materiaalit, teet tarvittavia hankintoja ja johdat työnjohtajan roolissa urakoitsijoiden sekä oman henkilöstön työpanosta hankkeessa.

Kunnossapidossa valvot ja ohjaat sopimusurakoitsijoiden toimintaa ja osallistut kunnossapidon organisointiin yhteistyössä työnjohtajien kanssa. Osallistut talvikunnossapidon päivystystoimintaan. Projektinjohtotaidot ja sosiaaliset taidot ovat keskeisiä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.
Valvot myös investointien ja kunnossapidon taloutta, tarkistat saapuvien laskujen oikeellisuuden ja osallistut aktiivisesti hankintojen valmisteluun ja sopimusten valvontaan.

Pätevyysvaatimukset
- Sopiva rakennusalan koulutus (rakennusalan ammattikorkeakoulututkinto tai muu työn kannalta relevantti koulutus) tai laaja-alainen kokemus tienpidosta ja maanrakennuksesta on välttämätön
- eduksesi on muutaman vuoden kokemus työn/projektijohtajan roolista
- katujen ja teiden kunnossapitotöiden tuntemus

Toivomme, että sinulla on erinomaiset taidot toisessa kotimaisessa kielessä ja tyydyttävät taidot toisessa. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus välttämätön.

Kaikki työtehtävät vaativat kykyä ja halua työskennellä ulkona ja tiimissä, myös tavanomaisen työajan ulkopuolella sekä osallistumista valmiustoimintaan.

Palkkaus teknisen sektorin työehtosopimuksen ja työn vaativuusarvioinnin mukaan, voit esittää palkkatoiveen. Tarjoamme sinulle Raaseporin kaupungin henkilöstöedut, mm. lounasedun ja liikunta- ja kulttuurisetelit.

Toivomme, että tehtävään valittu henkilö aloittaa meillä viimeistään 1.8.2021. Koeaika 6 kk.

Jo saapuneet hakemukset huomioidaan

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhdyskuntatekniikan päällikkö Piia Nordström puh. 019 289 3852
Tekninen johtaja Jan Gröndahl puh. 019 289 2550

Lisätietoja

Raaseporin kaupunki, Tekninen toimiala, Yhdyskuntatekniikka, Gator

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat