Skip to main content
test

Kaukolämpöpalveluita uudelleen järjestettäessä etsimme Enontekiön kuntaan

Kaukolämpölaitoksen/vesilaitoksen hoitajaa vakinaiseen toimeen, toimipaikkana on Hetta
Tehtäviin kuuluu kaukolämpökeskuksen ja kaukolämpöverkon käyttö- ja ylläpitotyöt Hetassa sekä vesihuoltolaitoksen huolto- ja kunnossapitotehtävät sekä vesi- ja viemäri verkoston saneeraus ja rakennustyöt Enontekiön Vesihuolto Oy:n toiminta-alueella. Hoitaja osallistuu myös em. laitosten sekä Enontekiön kunnan asunto Oy:n kiinteistöhoidon varallaoloon Hetan alueella.

Monipuolisessa tehtävässä arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, itsenäistä työskentelyotetta, vastuunkantokykyä sekä reipasta ja joustavaa asennetta. Työ edellyttää teknisten laitteiden, toimintojen ja kunnossapidon osaamista sekä tietoteknisten järjestelmien käytön hallintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva toisen asteen ammattitutkinto tai vastaava koulutus esim. bioenergialan ammattitutkinto, lämmöntuotannosta ja/tai vesihuoltoalan ammattitutkinto.
Edellytämme 2-vuoden työkokemusta joko kaukolämpölaitoksen hoitajan tai vesihuoltolaitoksen hoitajan tehtävästä, sekä vähintään B-luokan ajokorttia.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ammattiin työn ohessa oppisopimuksella määräaikaisessa työsuhteessa.

Oppisopimuksella tehtävään hakeutuvien kohdalla edellytämme toisen asteen ammattitutkintoa tehtävään soveltuvalta tekniseltä alalta. Arvostamme aitoa kiinnostusta alaan sekä sitoutumista oppisopimukseen ja B-ajokorttia. Oppisopimuskoulutuksen jälkeen tehtävässä on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Eduksi katsomme: Aikaisemman kokemuksen alalta, C-luokan ajo-oikeuden, kokemuksen raskaskonehuollosta/-käytöstä sekä voimassaolevat työhön liittyvät kortit/kurssit (vesityö/vesihygieniapassi, EA1, tieturva 1,tulityö, työturva).

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §). Vakituiseen työsuhteeseen valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Toimi täytetään heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 2178,82 euroa/kuukausi + mahdolliset KVTES:n mukaiset lisät sekä varallaololisät.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/enontekion-kunta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja/Enontekiön Vesihuolto Oy:n toimitusjohtaja:
Kimmo Lämsä 0400-393798, kimmo.lamsa@enontekio.fi
Laitokseen liittyvät asiat:
Vesilaitoksen hoitaja: Esko Ollila 040-6851253, esko.ollila@enontekio.fi

Lisätietoja

Enontekiön kunta, Infrastruktuuri
Osoite: Ounastie 165, 99400 Enontekiö
Enontekiön kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat