Kauneudenhoitoalan sivutoiminen tuntiopettaja - Hyria koulutus Oy

Kauneudenhoitoalan sivutoiminen tuntiopettaja - Hyria koulutus Oy

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa.

Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä? Meillä on sinulle tuntiopettajan tehtävä.

Haemme kauneudenhoitoalan tiimiimme sivutoimista tuntiopettajaa Riihimäelle.

Kauneudenhoitoalan sivutoiminen tuntiopettaja opettaa sekä monimuotokoulutuksessa (ilta- ja viikonlopputoteutus) että päivämuotoisessa koulutuksessa. Pääset opettamaan sekä aikuisopiskelijoita että nuoria opiskelijoita monipuolisesti (mm. kylpylähoitoja, jalkahoitoja, vartalohoitoja, erilaisia vartalon ja kasvojen laitehoitoja) eri tutkinnon osissa. Eduksi luetaan vahva osaaminen kosmetologin työstä ja kyky toimia opettajana laaja-alaisesti ihon hoidon osaamisalan eri tutkinnon osissa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja työelämäyhteyksiä sekä kokemusta ammatillisesta koulutuksesta.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena voivat olla kaikki Hyrian toimipisteet.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi

Koulutuspäällikkö Minna Vaittinen, minna.vaittinen@hyria.fi, 050 415 3491
Työhaastattelut pidetään 27.6.2019. Varaathan kalenteristasi ajan mahdolliseen haastatteluun jo nyt.

Hyria koulutus Oy, Koulutustoiminta, Terveys- ja hyvinvointiala
Osoite: Käräjäkatu 2, 11130 Riihimäki

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Kasvupalvelujen avulla edistämme yritysten kilpailukykyä ja kasvua sekä vahvistamme työllisyyttä. Hyria toimii konsortiona, johon kuuluvat Hyria koulutus Oy, Hyria Business Institute Oy, Hyria säätiö sr ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Hyria koulutus valmistaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia. Haluamme olla paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Hyria Business Institute kasvattaa yritysjohdon osaamista ja Hyria säätiö tuottaa ratkaisuja kohti työtä, kouluttautumista tai kuntoutumista. Hyria palvelut on kahvila- ja ravintolapalveluiden järjestäjä.
Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Useimmat toimipisteistämme sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta emme rajoita toimintaamme vain omien seiniemme sisälle. Hyria on älykäs yhteisö. Kehitämme työ- ja oppimisympäristöjämme ketterästi asiakkaiden, henkilöstön ja maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Pidämme työvälineemme ja -menetelmämme ajanmukaisina.
Hyriassa saat kokea olevasi arvostettu. Tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä virkistävästi yllättäviä henkilöstötapahtumia. Meillä saa onnistua ja innostua. Iloitsemme toistemme menestyksestä. Liity Hyrian heimoon.

Tutustu työnantajaan