Kaupunginarkkitehti - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupunki hakee maankäytön palvelualueelle kaavoituksen palveluyksikköön kaupunginarkkitehtia vakituiseen virkasuhteeseen.

Kaupunginarkkitehti toimii maankäytön palvelualueella kaavoituksen palveluyksikössä monipuolisissa kaavoituksen suunnittelutehtävissä. Kasvavan ja uudistuvan kaupungin toiminnassa korostuvat asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen, elinympäristön kehittäminen sekä elinvoiman ja vetovoiman vahvistaminen kaupunkistrategian linjausten mukaisesti. Kangasalan kaupunki on ollut vuosittain Suomen kasvavimpien kuntien joukossa ja tavoittelemme kasvua jatkossakin.

Keskeisiin työtehtäviin kuuluvat erityisesti asema- ja yleiskaavojen laatiminen sekä yksityisten kaavakehityshankkeiden ohjaaminen yhteistyössä geodeetin kanssa. Kaupungin kasvaessa tällä hetkellä nopeasti, on uusien asemakaavojen laatiminen avainasemassa. Kaupunginarkkitehdin tehtäviin kuuluvat myös muut kaupungin johtavalle kaavoittajalle osoitettavat tehtävät, esimerkiksi kaupungin asuntopolitiikan hoitaminen osaltaan, seutuyhteistyöhön osallistuminen maankäyttö- ja asumistyöryhmän jäsenenä, sekä erilaisten lausuntojen antaminen ja päätöstekstien laatiminen.

Kaupunginarkkitehti toimii asiantuntijatyönsä ohella kaavoituksen palveluyksikön vastuullisena esimiehenä. Kaupunginarkkitehdin alaisuudessa toimivat suunnitteluarkkitehti, yleiskaavasuunnittelija, Lamminrahkan projektipäällikkö, kaksi teknistä avustajaa, kaksi toimistosihteeriä sekä kaksi määräaikaista kaavasuunnittelijaa. Kaupunginarkkitehdin esimiehenä toimii geodeetti.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja maankäyttö- ja rakennusasetuksen 3 §:ssä säädetty kelpoisuus. Edellytämme näyttöjä asemakaavojen laatimisesta sekä kokemusta johtamis- ja kehittämistehtävistä. Arvostamme strategisen kaupunkisuunnittelun kokemusta sekä hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Geodeetti Juha Iivonen p. 050 596 9125 ja elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala p. 044 4309421 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.


Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat