Kaupungineläinlääkäri - Imatran kaupunki

Kaupungineläinlääkäri - Imatran kaupunki

Haemme Imatran kaupungille/Imatran seudun ympäristötoimeen kaupungineläinlääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Imatran seudun ympäristötoimen toimialueena on Imatra, Parikkala, Rautjärvi ja Ruokolahti. Seudulla on kaksi eläinlääkärivastaanottoa toinen Ruokolahdella ja toinen Parikkalassa. Viran sijoituspaikkana on Parikkala. Työtehtävänä on sekapraktiikan hoitamista ja osallistumista päivystykseen seudun alueella (päivystysrinkiin kuuluu 5 eläinlääkäriä).

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Viran hoito edellyttää henkilöauton ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus.

Valitun on esitettävä ennen virkasuhteen vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan.

Toimita hakemuksesi torstaihin 27.6.2019 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi
http://www.asuimatralla.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat valvontaeläinlääkäri Mika Makkonen, p. 020 617 4620, mika.makkonen@imatra.fi ja vt. ympäristöjohtaja Anna-Maija Wikström, p. 020 617 4320, anna-maija.wikstrom@imatra.fi

Imatran kaupunki
Osoite: Kannaksentie 4 A, 59100 Parikkala

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.
Imatran seudun ympäristötoimi hoitaa Imatran, Parikkalan, Rautjärven ja Ruokolahden alueella kunnille kuuluvat ympäristönsuojelun ja ympäristöterveydenhuollon tehtävät, mukaan lukien eläinlääkintähuolto.

Tutustu työnantajaan