Skip to main content
test

Oulunkaaren ympäristöpalvelut tuottaa kunnallisen ympäristöterveydenhuollon, eläinlääkintähuollon ja ympäristönsuojeluviranomaisen palvelut Pudasjärvelle, Iihin, Vaalaan ja Utajärvelle. Eläinlääkäreitä on kuusi ja eläinlääkärin avustajia kolme.

Haemme kaupungineläinlääkärin kesälomasijaista ajalle 3.7.-27.8.2023 ensisijaisesti Pudasjärven toimipisteeseen. Sijaisuuden ajankohta, pituus ja toimipiste ovat kuitenkin neuvoteltavissa (toinen vaihtoehto Iin toimipiste).

Työ on pääasiassa pieneläinpainotteista sekapraktiikkaa. Virkaan sisältyy päivystysvelvollisuus keskimäärin joka 5. vuoro. Päivystysalueeseen kuuluvat Pudasjärvi ja Ii. Sijaisuuteen voidaan sisällyttää em. tiheyden ylittäviä päivystyksiä, joista maksetaan kaksinkertainen korvaus. Virkaan sisältyy pieni määrä virkatehtäviä, lähinnä kiireellisiä eläinsuojelutarkastuksia.

Pudasjärven vastaanoton varustelutaso on korkea (klinikkatasoinen). Vastaanotolla työskentelee eläinlääkärin avustaja sekä kaksi eläinlääkäriä. Vastaanotolla on maksuton yöpymismahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena on eläinlääketieteen lisensiaatin tutkinto, oikeus toimia Suomessa laillistettuna eläinlääkärinä sekä lisäksi perehtyminen Suomen eläinsuojelu-, eläintauti- ja sivutuotelainsäädäntöön Ruokaviraston hyväksymällä tavalla, silloin kun hakija ei ole valmistunut eläinlääkäriksi Suomesta. Sijaisuuteen voidaan myös valita väliaikaiset praktiikkaoikeudet omaava eläinlääketieteen kandidaatti.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Viran hoitaminen edellyttää B-luokan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtäväkohtainen palkka on 2942,89 € / kk. Paikallissopimuksen mukaisesti 1/3 päivystysvapaa kertyy myös arkiyöpäivystyksestä. Muut ehdot määräytyvät lääkärisopimuksen mukaisesti.

Paikkaa haetaan ensisijaisesti osoitteessa kuntarekry.fi Kaikki tiedot pyydetään kirjoittamaan Kuntarekryn lomakekenttiin eikä erillisille liitetiedostoille. Liitetiedostoja ei tule toimittaa myöskään sähköpostitse. Kyseessä ei ole kunnallisesta viranhaltijasta annetun lain mukainen viran täyttö julkisella hakumenettelyllä, vaan sijaisuuden täyttäminen heti sopivan henkilön löydyttyä saman lain 4 § 3 mom. mukaisesti. Hakuajan päättymisajankohta ei siis pidä paikkansa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava eläinlääkäri Aino-Sofia Riepula, p. 0403510498, aino-sofia.riepula@pudasjarvi.fi

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Hallintotoiminta, Oulunkaaren ympäristöpalvelut

Oulunkaaren ympäristöpalvelut tuottavat kunnallisen ympäristöterveydenhuollon ja eläinlääkintähuollon palvelut Iin, Utajärven ja Vaalan kuntiin sekä Pudasjärven kaupun­kiin.

Pudasjärven kaupunki hallinnoi ympäristöpalveluja ja sen koko henkilöstöä. Oulunkaaren ympäristöpalvelut sijoittuvat Pudasjärven kaupungin hallinnossa it­senäisenä tulosyksikkönä. Palveluista vastaa Oulunkaaren ympäristölautakunta, jossa on kaksi jäsentä jokaisesta sopijakunnasta.


Osoite: Jyrkkäkoskentie 18 B, 93100 Pudasjärvi

Sinulle suositellut työpaikat