Skip to main content
test
Kaupungineläinlääkäri, praktikko - Mikkelin kaupunki

Kiinnostaako sinua monipuolinen kunnaneläinlääkärin työ Mikkelin kaupungissa?

Mikkelin seudun ympäristöpalveluissa on haettavana 16.9.2022 klo 15 mennessä kaupungineläinlääkärin toistaiseksi voimassa oleva virka Mikkelin toimipisteessä. Virka täytetään lähtökohtaisesti 100 % työajalla, mutta myös muista vaihtoehdoista on mahdollisuus keskustella.

Kyseessä on praktikkoeläinlääkärin virka, johon kuuluu päivystysvelvollisuus (1/5). Lisäksi työhön kuuluu satunnaisesti eläintautien vastustukseen ja eläinsuojeluun liittyviä virkatehtäviä.

Työ on monipuolista pieneläinpainotteista sekapraktiikkaa, mikä takaa hyvän praktiikkatulon sekä haasteellisen ja mielekkään työn sekä hyvät mahdollisuudet oppia uutta ja kehittyä työssä.

Mikkelin seudun ympäristöpalveluiden yhteistoiminta-alue muodostuu Mikkelin kaupungista ja neljästä kunnasta, Hirvensalmi, Kangasniemi, Mäntyharju ja Pertunmaa. Eläinlääkintähuollolla on kolme yhteisvastaanottoa. Mikkelissä on kolmen eläinlääkärin yhteisvastaanotto ja Mäntyharjulla ja Kangasniemellä kahden eläinlääkärin yhteisvastaanotot. Valvontaeläinlääkärin virkoja on kaksi.

Viran ensisijainen sijoituspaikka on virantoimituksen alkaessa Mikkelin kaupungissa sijaitseva viihtyisä kolmen praktikkoeläinlääkärin yhteisvastaanotto. Vastaanotolla on röntgen ja osa-aikainen vastaanottoapulainen.

Mikkelin seudulla on viiden praktikkoeläinlääkärin päivystyspiiri ja päivystyksessä kaupungineläinlääkärin vastuulla on sekä pien- että suureläinpäivystys. Kangasniemi kuuluu eri päivystysalueeseen.

Mikkelin seudun ympäristöpalveluilla on kaksi valvontaeläinlääkärin virkaa, joten praktikkoeläinlääkärit osallistuvat eläinsuojelutehtäviin vain valvontaeläinlääkärin työparina tai poissa ollessa. Valvontaeläinlääkäreiden työpiste sijaitsee Mikkelin vastaanoton yhteydessä.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja tunnollista työotetta kunnaneläinlääkärin monipuoliseen työhön, joustavuutta, mukautumiskykyä muuttuvassa työympäristössä, sitoutuneisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeisiä toimintatapoja, halukkuutta kehittää ammattitaitoaan sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Kokemus kunnaneläinlääkärin pieneläinpainotteisesta työstä, hyvät pieneläinkirurgian ja röntgenkuvauksen taidot katsotaan eduksi. Pieneläinkiinnostuksen lisäksi virassa tarvitaan kiinnostusta ja kokemusta tuotantoeläinten terveyden- ja sairaanhoidosta sekä hevosten peruspraktiikasta.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kk koeaika.

Hakemukset sekä tiedot mahdollisista suosittelijoista toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Hakemukseen tulee liittää tutkintotodistukset pdf-tiedostona.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terveysvalvonnan johtaja Maria Tirkkonen
puh. 040 129 5120
sähköposti: maria.tirkkonen@mikkeli.fi
Vastaava eläinlääkäri Antti Tukiainen
puh. 044 794 5579

Lisätietoja

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää. Mikkelin kaupungissa on 53.000 asukasta ja lisäksi alueella on runsaasti vapaa-ajan asuntoja.


Osoite: Rauhankatu 10, 50170 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat