Skip to main content
test
Kaupungineläinlääkärin sijainen - Keuruun kaupunki

KEURUSSELÄN YMPÄRISTÖN- JA TERVEYDENSUOJELUTOIMISTOSSA on haettavana PIENELÄINPRAKTIIKKAAN kaupungineläinlääkärin viransijaisuuksia.

Keurusselän ympäristöterveydenhuollossa haetaan sijaisia tammikuusta 2024 alkaen tai mahdollisesti jo joulusta 2023 alkaen Mänttä-Vilppulan toimipisteeseen. Sijaisuus voidaan aloittaa sopimuksen mukaan ja työaika on 100% tai osa-aikainen sijaisen toiveiden mukaan. Vastaanotolla on mahdollisuus halutessaan työskennellä yhdessä toisen eläinlääkärin kanssa.

Tehtäväkohtainen palkka on 2972,06 €/kk. Lisäksi alueemme ylimääräisten kuntien eläinten hoidosta maksetaan tehtäväkohtaista palkkaa (25-50%) kyseiseltä päivältä lisää.

Sijaisille voidaan tarjota maksutta käyttöön KliniQ-potilasohjelmisto ja tietokone. Pitkäaikaisen sijaisen kanssa voidaan neuvotella myös muista korvattavista kuluista. Vastaanotoilla on perusvälineistö sekä pien- ja suureläinultrat.

Päivystys on (1/5) eriytetty eli pieneläimet hoidetaan muualla ja päivystysajalla hoidetaan vain hevoset ja tuotantoeläimet. Maakunnallinen päivystysalue on jaettu kolmeen maantieteelliseen alueeseen, joissa kullakin on yksi päivystäjä kerrallaan. Päivystäessä ei olla yksin. Päivystykset ovat pääsääntöisesti rauhallisia. Päivystyskorvaukset ovat 7,39 €/h arkena, 12,72 €/h pyhänä ja 19,09 €/h arkipyhinä-erikoispyhinä (mm. pääsiäinen, helatorstai, juhannus, joulu). Ylimääräisiä päivystyksiä on mahdollisuus tehdä halutessaan ja niistä maksetaan erillinen korvaus.

Valvonta-alueellamme toimii valvontaeläinlääkäri ja sijaiseläinlääkäri, jotka hoitavat eläinsuojelutehtäviä.

Sijaisuuksien ajaksi on mahdollista majoittua vastaanotolla tai työnantaja voi auttaa asunnon etsinnässä. Meidän työyhteisössä autetaan tarpeen mukaan. Perehdytystä järjestetään sijaisen toiveiden mukaan.

Täytämme sijaisuuksia heti, kun sopivia hakijoita löytyy. Kuntarekryn hakulomaketta ei tarvitse täyttää. Ota yhteyttä ympäristöterveyspäällikköön tai vastaavaan ympäristöterveystarkastajaan ja kysy lisää, kerro toiveistasi tai ilmoita kiinnostuksestasi.

Viransijaisuuteen voidaan valita Suomessa laillistettu eläinlääkäri tai eläinlääketieteen opiskelija, jolle on myönnetty väliaikainen oikeus eläinlääkärinammatin harjoittamiseen. Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää Suomen kielen taitoa, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä edellyttää oman auton käyttöä ja B-ajokorttia.

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto toimii 6 kunnan alueella: Jämsä, Keuruu, Mänttä-Vilppula, Virrat, Ruovesi ja Kuhmoinen. Alueen asukasluku on yhteensä noin 50.000 asukasta. Ympäristöterveydenhuollon henkilöstömäärä on yhteensä 21: ympäristöterveyspäällikkö, kaupungineläinlääkärit 7, valvontaeläinlääkäri, vastaava ympäristöterveystarkastaja, ympäristöterveystarkastajat 9 ja toimistosihteerit 2.

Viransijaisuuden muut ehdot määräytyvät KVTES:n, lääkärisopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/
https://www.keuruu.fi/asuminen-ymparisto/ymparistoterveydenhuolto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rebekka Kinnunen, ympäristöterveyspäällikkö, puh. 0400 328322
Sanna Koskela, vastaava ympäristöterveystarkastaja, puh. 0400 479320
Sähköposti etunimi.sukunimi@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Viranomaispalvelut, Ympäristö-terveyspalvelut

Mänttä-Vilppulan kaupunki sijaitsee Pirkanmaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Mänttä-Vilppulassa on hyvät palvelut ja turvallista asua. Mänttä-Vilppulassa on n. 9.300 asukasta.

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto tuottaa terveysvalvonnan ja eläinlääkinnän lakisääteiset palvelut Jämsän, Keuruun, Mänttä-Vilppulan ja Virtain kaupungeille sekä Kuhmoisten ja Ruoveden kunnille. Ympäristönsuojelun lakisääteiset palvelut toimisto tuottaa Keuruun ja Mänttä-Vilppulan kaupungeille. Toimipisteet sijaitsevat asianomaisissa kunnissa.

Keurusselän yhteistoiminta-alue (Jämsä, Keuruu, Kuhmoinen, Mänttä-Vilppula, Ruovesi, Virrat) tarjoaa peruseläinlääkäripalveluja kaikille alueensa asukkaiden koti- ja hyötyeläimille. Keurusselällä on seitsemän kaupungineläinlääkäriä, jotka huolehtivat yhdessä alueen eläinlääkäripalveluista arkipäivisin. Päivystysaikaan hoidetaan vain tuotanto- ja suureläimiä. Virka-ajan ulkopuolella kiireellistä hoitoa vaativien pieneläinten hoito järjestetään yksityisen pieneläinklinikan toimesta.


Osoite: Suokatu 4, 35700 Vilppula
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta Keuruun kaupunki - Suomen aktiivisin työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat