Kaupungineläinlääkärin sijaisuus - Imatran kaupunki

Haemme Imatran seudun ympäristötoimeen

KAUPUNGINELÄINLÄÄKÄRIÄ

määräaikaiseen virkasuhteeseen (sijaisuus) ajalle heti - 31.12.2021. Tehtävä sijoittuu Imatran seudun ympäristötoimen Parikkalan yhteisvastaanotolle.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys.

Parikkalan yhteisvastaanotolla työskentelee neljä eläinlääkäriä. Työ Parikkalassa on mukavaa pieneläin- ja lehmäpainotteista sekapraktiikkaa. Hevosia alueella hoidetaan harvakseltaan ja sikapraktiikkaa ei käytännössä ole. Imatran seudun ympäristötoimen toimialueena ovat Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi ja Parikkala.

Vastaanoton varustuksiin kuuluu muun muassa röntgen, ultraäänilaite, hammaskivenpoistolaite, verianalysaattori, mikroskooppi, hyvin varusteltu leikkaussali sekä kaikki perustyövälineet. Vastaanotolla työskentelee klinikkaeläinhoitaja, joka hoitaa ajanvaraukset ja auttaa eläinlääkäreitä toimenpiteissä. Pyrimme tuottamaan vastaanotolla perustasoista kuntapraktiikkaa. Sijainen voi tehdä praktiikkaa haluamallaan laajuudella, mutta mitään kunnallista perustasoa laajempaa osaamista ei vastaanotolla tarvita. Sijaisen tukena vastaanotolla ovat muut praktikkoeläinlääkärit, klinikkaeläinhoitaja ja eläinlääkäreiden esimiehenä toimiva valvontaeläinlääkäri.

Vastaanotolla on käytössä yhteinen potilastietojärjestelmä KliniQ, joka on myös sijaisen käytettävissä vastaanotolla työskentelyn ajan. Halutessaan sijainen voi käyttää myös omaa potilasohjelmaansa. Vastaanotolta on mahdollista saada lainaan kaikki pieneläin- ja suureläinpraktiikassa käytettävät tarvikkeet ja välineet. Sijaisella olisi hyvä olla jonkinlainen oma lääkevarasto, mutta myös lääkkeitä pystyy mahdollisuuksien mukaan lainaamaan.

Työhön kuuluu osallistuminen viiden eläinlääkäriin päivystysrinkiin. Viikonloppupäivystykset voi tehdä kokonaan itse tai sijaisen niin halutessa viikonloput voi puolittaa. Päivystyksistä kertyy päivystysvapaita, joita sijainen saa halutessaan pitää. Arkipäivystyksistä kertyy kokonainen päivystysvapaa kahdesta arkipäivystyksestä ja kokonaisesta viikonlopusta kertyy kaksi päivystysvapaata.

Peruspalkkana on 2535 €/kk. Päivystyskorvaus arki-ilta/yöpäivystyksistä on 3,66 € / tunti ja viikonloppupäivystyksestä 6,32 € / tunti. Pidemmästä sijaisuudesta kertyvä loma maksetaan rahana sijaisen niin halutessa.

Tarjoamme sijaiselle ilmaisen asunnon.

Jos kiinnostuit, ole yhteydessä valvontaeläinlääkäri Mika Makkoseen, p. 050 501 3312, mika.makkonen@imatra.fi. Meille on helppoa ja vaivatonta tulla sijaiseksi ja sijaisuuspätkät voidaan räätälöidä sijaisen toiveiden mukaisiksi. Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi/rekrytointi
http://www.imatra.fi/imatran-seudun-ympäristötoimi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Valvontaeläinlääkäri Mika Makkoseen, p. 050 501 3312, mika.makkonen@imatra.fi.

Lisätietoja

Imatran kaupunki, Kaupunkikehitys- ja tekniset palvelut, Ympäristövalvonta

Imatran seudun ympäristötoimi huolehtii eläinlääkintähuollosta koko Imatran seudun eli Imatran, Ruokolahden, Rautjärven ja Parikkalan kuntien alueella. Tehtävä sijoittuu Imatran seudun ympäristötoimen Parikkalan yhteisvastaanotolle.


Osoite: Kannaksentie 4 A, 59100 Parikkala
Imatran kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat