Kaupungingeodeetti - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupunki hakee palvelukseensa kaupungingeodeettia

Kaupungingeodeetti toimii teknisten palveluiden paikkatieto- ja tonttipalveluiden esimiehenä vastaten yksikön taloudesta, toiminnasta sekä kehittämisestä.

Keskeisiä tehtäväalueita ovat paikkatieto- ja tonttipalveluiden esimiestehtävät, maankäyttösopimusten ja maapoliittisen ohjelman valmistelu, maanhankinnan ja -luovutusten valmistelu ja päätöksenteko (delegoitu päätösvalta), maa-alueiden luovutusehtojen valmistelu sekä vastaa asemakaava-alueen kiinteistörekisterin pitämisestä.

Viran pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva maanmittauksen ylempi korkeakoulututkinto (diplomi-insinööri tai insinööri yamk). Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, tietoteknisiä valmiuksia sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Viran palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen (TS) mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry viimeistään 17.12.2017 klo 15.00. Jos hakijalla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voi kirjallisen hakemuksen toimittaa osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kaupunginkirjaamo, Koskikatu 27 3-kerros, 96100 Rovaniemi. Kuoreen tulee merkitä haettavan toimen nimike.
Hakuaika päättyy 17.12.2019 klo 15.00

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Toimialajohtaja Martti Anttila (puh. 040-5413645) ja kaupungininsinööri Olli Peuraniemi (puh.040-5361071), etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Rovaniemen kaupunki, Hallinto-organisaatio, Tekniset palvelut
Osoite: Hallituskatu 7, 96100 Rovaniemi

Rovaniemen kaupunki on yli 60 000 asukkaan luovasti lappilainen ja aidosti kansainvälinen, monipuolisten palveluiden ja rajattomien mahdollisuuksien voimakkaasti kehittyvä keskus.

Teknisellä toimialalla on kolme teknisten palveluiden yksikköä: kaavoitus, paikkatieto- ja tonttipalvelut sekä yhdyskuntatekniikka.