test

PIETARSAAREN KAUPUNGIN TEKNISET PALVELUT HAKEE KAUPUNGINGEODEETTIA

Kaupungingeodeetillä teknisessä palvelukeskuksessa on laaja ja kiinnostava työkenttä. Hän johtaa ja kehittää osastoa "Mittaus ja maaomaisuuden hallinta" ja toimii osastopäällikkönä ja esimiehenä.

Kaupungingeodeetin pääasiallinen tehtävä on vastata asioista, jotka liittyvät kiinteistönmuodostukseen, kiinteistörekisterin pitoon, kaupungin maanhankinnan ja maanluovutusten valmisteluun ja toimeenpanoon. Kaupunngingeodeetin vastuualueeseen kuuluvat myös kaupungin maaomaisuudesta, metsistä ja kartoitustehtävistä huolehtiminen. Kaupungingeodeetti edustaa kaupunkia myös maanmittaus- ja lunastustoimituksissa.

Kaupungingeodeettina olet noin 10 henkilön esimies, jäsen teknisen toimialan johtoryhmässä ja esittelijänä teknisessä lautakunnassa.

Haemme johtajaa, jolla on alan kokemusta, joka näkee mahdollisuuksia muutoksissa, haasteissa ja kehityksessä. Johtajana olet järjestelmällinen, yhteistyö- ja neuvottelukykyinen ja pystyt pitämään useita lankoja kädessäsi yhtä aikaa. Painotamme sopivia henkilökohtaisia ominaisuuksia.

Pätevä virkaan on diplomi-insinööri, jolla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai insinööri tai teknikko, jolla on ammattikorkeakoulussa tai teknisessä oppilaitoksessa suoritettu tehtävään soveltuva tutkinto maanmittauksen alalta. Virka edellyttää aikaisempaa kokemusta mittaus- ja kartoitustehtävistä sekä johtamiskokemusta.

Virkaan vaaditaan hyvät suulliset ja kirjalliset taidot molemmissa kotimaisissa kielissä.

Pätevyys kiinteistörekisterin pitämiseen ja kaavoitusmittausten tekemiseen katsotaan ansioksi.

Virka on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Se aloitetaan 6 kuukauden koeajalla. Ennen virkaan astumista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus.

Palkka ja muut työsuhteen edut määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen TS mukaisesti.

Hakuaikaa jatkettiin 31.1. 2022 saakka. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja

https://www.jakobstad.fi/etusivu/
https://www.jakobstad.fi/asuminen-ja-ymparisto/tekniset-palvelut/mittausosasto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. kaupunkikehitysjohtaja Harri Kotimäki, harri.kotimaki@pietarsaari.fi, 044-785 1750,
tai kaupungingeodeetti Anders Blomqvist, anders.blomqvist@jakobstad.fi, 044-785 1233

Lisätietoja

Pietarsaaren kaupunki, tekninen palvelukeskus

Pietarsaari on kaksikielinen elinvoimainen kaupunki, jossa on vahva yrittäjähenki ja hyvä työllisyystilanne. Meren ja luonnon läheisyys leimaavat ympäristöä ja asukkaita. Sijainti rannikolla on luonut pitkän historian veneenrakentamiselle, meriliikenteelle ja kansainväliselle kaupalle. Myös tänä päivänä Pietarsaaren seudulla on monia vientiyrityksiä ja vienti asukasta kohden on koko maan korkeimpia. Opiskelupaikkoja on tarjolla runsaasti, mikä houkuttelee nuoria Pietarsaareen muualta maasta. Lyhyet välimatkat julkisten paikkojen, työpaikkojen, kotien, kauppojen ja palveluiden välillä tekevät asukkaiden liikkumisesta kaupungissa sujuvaa. Kulttuuri- ja viihde-elämä on monipuolista ja tarjoaa asukkaille mahdollisuuden nauttia musiikista, teatterista, taiteesta, liigaan pyrkivästä jalkapalloseurasta, muusta huipputason urheilusta ja monesta jännittävästä tapahtumasta.

Pietarsaaren kaupungin tavoitteena on olla houkutteleva nykyaikainen työnantaja, jolla onosaava, hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö.Haluamme luoda työympäristön, jossa kaikilla työntekijöillä on samat kehittymis- ja onnistumisedellytykset ja jossa monimuotoisuuteen ja toisinajatteluun suhtaudutaan myönteisesti ja ne vastaavat kaupungin asukkaiden moninaisuutta. Haluamme luoda työympäristön, jossa työntekijät toivottavat uudet työtoverit tervetulleiksi myönteisellä asenteella.


Osoite: Strengbergsgatan 1, PB 41, 68601 Pietarsaari

Sinulle suositellut työpaikat