Skip to main content
test
Kaupungininsinööri - Loimaan kaupunki

Loimaa on vetovoimainen noin 15 500 asukkaan seudullinen keskuskaupunki Varsinais-Suomessa. Kaupunki tunnetaan dynaamisista yrityksistään ja se koetaan myös helpon arjen asuinpaikaksi. Etsimme ennakkoluulottomaan joukkoomme aktiivista ja yhteistyökykyistä

KAUPUNGININSINÖÖRIÄ

Kaupungininsinööri johtaa ja kehittää kunnallisteknisten palveluiden palvelualuetta, joka sisältää
kunnallistekniikan suunnittelun, rakentamisen ja rakennuttamisen sekä katu-, puistoalueiden ylläpidon ja hoidon. Lähiaikojen keskeisenä tehtävänä on infraomaisuuden hallintaan liittyvien tehtävien kehittäminen.

Kaupungininsinöörin virkaan valittavalta edellytetään ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettua soveltuvaa insinöörin tutkintoa sekä toivomme kokemusta toimialalta. Lisäksi arvostamme hyvää johtamis- ja vuorovaikutustaitoa sekä kirjallista esittämistaitoa.

Tehtäväkokonaisuuden menestyksellinen hoitaminen edellyttää rakennusalan osaamisen lisäksi mm. talouden, kunnallisen hallinnon sekä henkilöstöhallinnon osaamista. Mahdollisesti puuttuvaa kokemusta voit korvata innokkaalla ja määrätietoisella asenteella.

Virkaan valittavalla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Viran palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan.

Virkaan haetaan viimeistään 19.10.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekry.fi-sivuston kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Antti Korte, puh. 044 797 1252, antti.korte@loimaa.fi

Lisätietoja

Loimaan kaupunki

"Loimaan kaupunki on savuton työpaikka"

www.loimaa.fi


Osoite: Loimijoentie 74, 32440 Alastaro
Loimaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat