Kaupungininsinööri - Oulun kaupunki

Kaupungininsinööri - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut on asiantuntija- ja tilaajaorganisaatio, joka vastaa mm. liikenteen ja ympäristön suunnittelusta ja toteuttamisesta, kaupungin maa- ja asuntopolitiikan käytännön toteuttamisesta, kaavoituksesta sekä näihin liittyvistä viranomaistehtävistä. Työyhteisömme on innovatiivinen, yhteistyöhakuinen, kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut. Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluissa työskentelee vajaat 200 alan asiantuntijaa. Työmme tavoitteena on ympäristöystävällinen, toimiva ja viihtyisä Oulu.

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut hakee osaavaan joukkoonsa

KAUPUNGININSINÖÖRIÄ

Kaupungininsinöörinä vastaat katuverkon suunnittelu- ja rakennuttamispalvelujen järjestämisestä ja kehittämisestä kaupunkistrategian, omistajapoliittisen ohjelman ja toteuttamisohjelmien mukaisesti. Lisäksi vastuullasi on yksikkösi henkilöstön, talouden, hallinnon ja toiminnan johtaminen. Osallistut myös kaupunkisuunnitteluun.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva teknillinen vähintään insinöörin tutkinto ja usean vuoden käytännön kokemus toimialaan kuuluvissa tehtävissä. Edellytämme myös vahvaa suunnittelu- tai rakennuttamiskokemusta sekä näyttöä hyvistä johtamis- ja vuorovaikutustaidoista. Eduksesi luemme kehittävän työotteen, hyvän englannin kielen taidon ja kiinnostuksen ympäristöasioihin.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/8582/2019. Hakemukset on toimitettava 25.9.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/paatoksenteko-ja-hallinto/yhdyskunta-ja-ymparistopalvelut

Lisätietoja antaa yhdyskuntajohtaja Matti Matinheikki ajalla to 12.9. klo 8.30 - 10 ja ke 18.9. klo 8.30 - 10, p. 044 703 1112 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelut
Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan