Kaupunginjohtaja - Rovaniemen kaupunki

Etsimme virkasuhteeseen

KAUPUNGINJOHTAJAA

Haemme kaupunginjohtajaksi yhteistyökykyistä johtamisen ammattilaista, joka on myös kuntatalouden ja elinvoiman kehittämisen tuntija. Etsimämme henkilö on näkemyksellinen vaikuttaja ja innostava johtaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky luoda verkostoja. Kaupunginjohtajanamme olet aidosti kiinnostunut kuntalaisten palvelemisesta, ja vastaat osaltasi kasvavan Rovaniemen kehittämisestä ja talouden tasapainottamisesta.

Kaupunginjohtajanamme johdat kaupunginhallituksen alaisena kaupungin hallintoa, taloutta ja toimintaa. Yhteistyö yritysten, kansainvälisten kumppanien ja muiden julkisten organisaatioiden kanssa on merkittävä osa työtäsi. Sinulla on tärkeä rooli ja selkeä näkemys vahvan Rovaniemi-brändin rakentamisesta niin lähialueilla kuin kansainvälisesti. Tehtävän hoito edellyttää sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa. Viran kelpoisuusehdot ovat virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys kunnallishallintoon.

Virka täytetään kuuden vuoden määräaikaisena tehtävänä. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti. Hakijoita pyydetään esittämään palkkatoivomuksensa. Osana valintaprosessia toteutetaan soveltuvuusarviointi valituille hakijoille.

Hakemukset kaupunginjohtajan virkaan pyydämme toimittamaan 10.10.2019 klo 16 mennessä. Tehtävää haetaan hakuajan puitteissa Kuntarekryn sähköisen kanavan kautta (rovaniemi.fi/rekry). Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa osoitteeseen Kaupunginkirjaamo/Kaupunginhallitus, PL 8216, 96101 Rovaniemi.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Liisa Ansala, p. 044-577 7514 ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Heikki Autto, p. 050-512 3874, etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi sekä Mercuri Urvalissa konsultit Johanna Massa p. 040 144 3333 ja Sanna Aikio p. 040 717 9796, etunimi.sukunimi@mercuriurval.com.

Rovaniemen kaupunki
Osoite: Koskikatu 27, 2. krs, 96100 Rovaniemi

Rovaniemen kaupunki on Lapin suurin työnantaja, jonka palveluksessa on 3100 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Kansainvälisessä arktisessa pääkaupungissa on monipuoliset palvelut ja hyvät harrastusmahdollisuudet. Matkailu, palvelualat, pienteollisuus ja rakentaminen ovat kaupunkimme tärkeimpiä yritystoimialoja. Rovaniemi on myös Joulupukin virallinen kotikaupunki. Urbaani elämäntapa ja arktinen luonto kohtaavat Rovaniemellä ainutlaatuisella tavalla. Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=r6ezsk3lndo

Tutustu työnantajaan