Kaupunginjohtaja - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Yrittävä ja aktiivinen Seinäjoki on tutkimusten mukaan kärkikaupunki asuntotuotannossa, työpaikkakehityksessä, työllisyydessä, väestönkasvussa, yritysyhteistyössä ja asukastyytyväisyydessä.

Seinäjoen kaupunki hakee kaupunginjohtajaa.

Kuntalain mukaan kunnanjohtaja johtaa kunnanhallituksen alaisena kunnan hallintoa, taloudenhoitoa ja muuta toimintaa. Seinäjoen kaupungin hallintosäännössä on myös määritelty kaupunginjohtajan tehtäviä.

Kaupunginjohtajan kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi tiedekorkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon.

Edellytämme hakijalta
- strategisia kehittämis- ja johtamistaitoja
- yhteistyökykyä ja suhdetoiminnan osaamista
- elinkeinoelämän tuntemusta
- kuntatalouden tuntemusta
- kielitaitoa ja kansainvälisyyttä
- viestintätaitoja.

Kaupunginjohtajan virka täytetään seitsemän vuoden määräajaksi. Virka tulee vastaanottaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Rekrytoinnissa voidaan käyttää asiantuntijakonsulttia ja tarvittaessa henkilöarviointia.

Lisätietoja

http://www.toihinseinajoelle.fi

Tutustu työnantajaan

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kimmo Heinonen, p. 040 575 7570, kimmo.heinonen@seinajoki.fi
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kati Ojaniemi, p. 050 356 0211, kati.ojaniemi@seinajoki.fi
Kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Harry Wallin, p. 050 511 3057, harry.wallin@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki
Osoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)