Kaupunginjohtaja - Tornion kaupunki

Maailman toimivin rajakaupunki Tornio etsii

KAUPUNGINJOHTAJAA

Etsimme yhteistyökykyistä ja näkemyksellistä johtajaa, jolla on innostava ja tulevaisuuteen suuntaava, strateginen ote kaupungin kehittämiseen.

Valittavalta vaaditaan ylempi korkeakoulututkinto, hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon sekä kokemusta johtotehtävistä. Edellytämme myös vahvaa talouden ja elinkeinoelämän tuntemusta sekä erinomaisia kieli-, viestintä- ja esimiestaitoja.

Muodostamme yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa yli 30 000 asukkaan kaksoiskaupungin, ja toimiva rajayhteistyö on meille tärkeää. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää siis kykyä luotsata myös kansainvälistä yhteistyötä rakentavalla ja kestävällä otteella.

Virka täytetään kuuden (6) vuoden määräajaksi 17.8.2021 alkaen. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista on virkaan valitun toimitettava luotettava selvitys terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään kuntarekry.fi-palvelun kautta.
Hakuaika päättyy 30.10.2020 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Markku Taramaa, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, p. 040 726 9650, markku.taramaa@tornio.fi
Markku Ponkala, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, p. 0400 832 911, markku.ponkala@tornio.fi

Tornion kaupunki, Keskushallintopalvelut
Osoite: Suensaarenkatu 4 (Urheilukatu 4), 95400 Tornio

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.