Rantaudu Keuruulle!

Läntisen Keski-Suomen kehittyvä keskus hakee
KAUPUNGINJOHTAJAA

Odotamme strategista johtamisotetta ja asiakaslähtöisyyttä sekä näkemystä koko kaupungin elinvoiman ja kaupunkilaisten palvelujen kehittämisestä.
Kelpoisuusvaatimuksena kaupunginjohtajan virkaan on korkeakoulututkinto. Virkaa täytettäessä huomioidaan myös suostumuksensa antaneet.

Arvostamme
- hyviä yhteistyö-, johtamis-, viestintä-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- kokemusta organisaatioiden ja henkilöstön johtamistehtävistä
- perehtyneisyyttä kuntahallintoon ja talousjohtamiseen
- elinkeinoelämän tuntemusta ja osaamista
- eteenpäin vievää kehittämisotetta ja visionäärisyyttä
- hyvää kielitaitoa

Virka täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Viran vastaanottaminen tapahtuu sopimuksen mukaan. Kaupunginjohtajan kanssa tehdään johtajasopimus. Valintaprosessissa voidaan käyttää soveltuvuusarviointia. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset toimitetaan 12.3.2021 klo 15 mennessä sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-järjestelmän kautta: www.kuntarekry.fi. Hakemuksen työavain on 340931.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi
http://www.keuruu.fi/info-ja-asiointi/kuntainfo

Tutustu työnantajaan

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Puro, p. 050 5440 566
Vs.kaupunginjohtaja / talousjohtaja Tero Mäkelä, p. 040 5043 789

Keuruun kaupunki, Hallintopalvelut
Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu

Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa. Lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa.

Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen.

Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.

Tervetuloa Keuruulle asumaan, ostoksille, liikkumaan ja harrastamaan, lomailemaan ja ennen kaikkea viihtymään! Katso hakuvideo: https://vimeo.com/516812643

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta