Kaupunginjohtaja - Haapaveden kaupunki

Haemme Haapaveden kaupungille
KAUPUNGINJOHTAJAA vakituiseen virkaan 1.9.2021 alkaen

Haapavedellä on vireillä monia mielenkiintoisia elinkeinoelämää ja vetovoimaa kehittäviä hankkeita. Haapaveden kaupunki tarjoaa palvelut 6700 asukkaalle n. 700 ammattitaitoisen työntekijän voimin. Tervetuloa kehittämään kaupungin toimintaa ja palveluita yhteistyössä kaupunkikonsernin ja laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Etsimme tulevaisuuteen suuntautuvaa, kehittämismyönteistä johtajaa, jolla on kykyä asioiden, ihmisten ja verkostojen hyvään johtamiseen. Yhteistyökumppaniksi tarjoamme tähän motivoituneen johtoryhmän, osaavan henkilöstön ja rakentavan luottamushenkilöyhteistyön. Uuden valtuustokauden alkaessa strategiatyö antaa hienot mahdollisuudet johtajuudelle ja uusille avauksille.

Hakijoilta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, johtamiskokemusta sekä perehtyneisyyttä kunnallishallintoon. Arvostamme kuntatalouden, kuntien toimintaympäristön sekä elinkeinoelämän tuntemusta ja osaamista. Aikaisempi kuntajohtajakokemus katsotaan eduksi.

Hakemus liitteineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 16.4.2021 kello 16.00 mennessä Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Valitun henkilön kanssa laaditaan johtajasopimus. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Rekrytoinnissa voidaan hyödyntää soveltuvuusarviointia osana valintaprosessia.

Lisätietoja antavat valtuuston puheenjohtaja Päivi Ollila p. 044 7591235 ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anri Kolehmainen 044 7591310.

Lisätietoja

https://www.haapavesi.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat valtuuston puheenjohtaja Päivi Ollila p. 044 7591235 ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anri Kolehmainen 044 7591310.

Haapaveden kaupunki, Hallinto
Osoite: Tähtelänkuja 1, 86600 Haapavesi

Haapavedellä on hyvä asua, elää ja olla. Luonnonläheisyys, hyvät asumisen mahdollisuudet ja monipuoliset koulutus- ja palvelutarjonta luovat virikkeellisen ja turvallisen elinympäristön. Myös monipuoliset kulttuuri, liikunta- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet luovat edellytykset hyvään elämiseen.

Sinulle suositellut työpaikat