test

Oletko sinä uusi kaupunginjohtajamme?

Ihana, noin 27 500 asukkaan Raasepori etsii innostavaa kaupunginjohtajaa kehittämään ja johtamaan kuntaa innovatiivisella otteella. Yhdessä noin 1 850 hengen henkilöstön, päättäjien ja asukkaiden kanssa kehitämme Raaseporista entistä elinvoimaisemman ja kestävämmän kunnan, jossa viihtyvyys, hyvinvointi ja kukoistava elinkeinoelämä luovat puitteet hyvälle elämälle.

Nykyinen kaupunginjohtajamme siirtyy eläkkeelle, ja siksi haemme nyt uutta kaupunginjohtajaa. Etsimme pelotonta, aloitteellista ja ulospäinsuuntautunutta verkostoitujaa, joka hahmottaa kokonaisuuksia ja haluaa kehittää kaupunkiamme pitkäjänteisesti ja strategisesti. Sinulla on kokemusta johtamisesta, tuntemusta kunnan toiminnasta ja hyvä taloudellinen osaaminen. Edustat Raaseporia eri yhteyksissä, ja siksi olet myös tärkeä lähettiläs profiilimme vahvistamiseksi.

Meillä saat tehdä töitä kaupungissa, jossa on upeat puitteet, monipuoliset kehitysmahdollisuudet ja kiinnostavat tulevaisuudennäkymät. Raaseporissa elämä sujuu historiallisen hienoissa miljöissä vaikkapa pikkukaupungissa, kotoisassa kylässä, elävällä maaseudulla, saaristossa tai ruukkiympäristöissä. Myönteinen muuttoliike, viihtyvät asukkaat, kasvava matkailu ja työpaikat kertovat vetovoimastamme. Raaseporin kaupunginjohtajana saat työkavereiksesi osaavan tiimin, joka työskentelee laaja-alaisesti luodakseen hyvät edellytykset elinvoimaiselle elinkeinoelämälle, toimivalle elinympäristölle ja monipuolisille palveluille - sekä asukkaille, että vapaa-ajan asukkaille. Raaseporissa kannamme vastuumme ilmastosta.

Pätevyysvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja julkishallinnon hyvä tuntemus. Hallitset ruotsin ja suomen kielen suullisesti ja kirjallisesti. Muu kielitaito luetaan ansioksi.

Viiden vuoden määräaikaisessa virassa on kolmen vuoden jatkomahdollisuus.

Hakemukset palkkavaatimuksineen lähetetään Kuntarekryyn 10.12 klo 12.00 mennessä.

Odotamme innolla hakemustasi!

Lisätietoja

https://www.raasepori.fi/oletko-sina-uusi-kaupunginjohtajamme/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat luottamuksella kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anita Westerholm, puh. 044 055 7565 ja valtuuston puheenjohtaja Anders Walls, puh. 040 519 2991.

Lisätietoja

Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 27 500 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 850. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat