Skip to main content
test
Kaupunginjohtaja - Riihimäen kaupunki

Maa kutsuu, kuuleeko kaupunginjohtaja? Aurinkokunnan kaunein ja rohkein Riihimäki, tähti tähtien joukossa etsii juuri sinua! Tämä on mahdollisuutesi singahtaa kiertoradaltasi Suomen kasvukäytävän varrelle, vastustamattomaan vartin kaupunkiin. Meillä kasvatetaan tulevaisuuden tekijöitä koko planeetan hyvinvointia silmällä pitäen.

Etsimme joukkoomme linnunradan liideriä, jonka vuorovaikutustaidot ja verkostot ovat galaktisen upeat. Neuvottelutaidoillasi ja vakuuttavalla esiintymiselläsi navigoit tarvittaessa halki avaruusmyrskyn.

Tämän avaruusaluksen luotsaaminen ei ole ydinfysiikkaa. Tehtävässä voi onnistua kokenut henkilöstö- ja muutosjohtaja, jolla on vahva perehtyneisyys kuntatalouteen, elinkeinoelämään ja yhteiskuntarakenteisiin. Kunnallishallinto ei ole sinulle scifiä, vaan elävää elämää Riihimäellä. Edellytys alukseen astumiselle on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä kunnallishallinnon tuntemus.

Kapteenihalukkaista kyvykkäimmät haastatellaan viikolla 23 ja testataan viikolla 24. Tähyilemme suuntaasi myös konsultin avulla. Suostumuksenkin voit tehtävään halutessasi antaa. Tavoitteena on, että kapteeni - tai kaupunginjohtaja - valitaan kaupunginvaltuustossa viikolla 26.

Kaupunginjohtajan löydyttyä hänelle tarjotaan virkaa kuuden kuukauden koeajalla, mikäli hän toimittaa ennen virkavaalin vahvistamista hyväksytyn todistuksen terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät soveltuvin osin kunnallisesta yleisestä virka- ja työehtosopimuksesta (KVTES). Kaupunginjohtajalle neuvotellaan johtajasopimus.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi ja toissijaisesti lähettämällä hakemus palkkatoiveineen 5.6. klo 24 mennessä postitse Riihimäen kaupungin kirjaamoon osoitteeseen PL 125, 11101 Riihimäki.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja ja aurinkokunnan ajankohtaisimpia asioita voi kysellä kaupunginhallituksen puheenjohtajalta Riku Bitteriltä (0400 564 255) tai kaupunginvaltuuston puheenjohtajalta Miia Nahkurilta (040 825 5967).

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Hallinto ja konserni -toimialue

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Eteläinen asemakatu 2, 11130 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat