Skip to main content
test
kaupunginjohtaja - Parkanon kaupunki

Sinustako Parkanon kaupunginjohtaja?

Parkanon kaupunginhallitus julistaa haettavaksi kaupunginjohtajan 7 vuoden määräaikaisen viran

Tervetuloa Parkanon kaupunkiin! Parkano on vireä ja elinvoimainen kaupunki, jossa on tarjolla monipuolisesti palveluita ja aktiviteetteja kaikenikäisille asukkaille. Kaupunkimme tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuten päiväkodit, koulut ja terveyspalvelut sekä monipuolisen vapaa-ajan tarjonnan. Liikunta- ja urheilumahdollisuuksia löytyy niin sisä- kuin ulkotiloissakin, ja kaupunkimme ympäristö tarjoaa monia mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen ja ulkoiluun.

Parkanon kaupunki on myös elinkeinoelämän kannalta hyvin vetovoimainen. Kaupungissamme toimii useita teollisuusyrityksiä ja palveluiden tarjoajia, ja alueemme on tunnettu maatalouden, metallin- ja puunjalostuksen vahvuuksista. Parkano tarjoaa siis elämänlaatua ja mahdollisuuksia niin asumiseen, opiskeluun kuin työskentelyynkin.

Haemme kaupunginjohtajasta suunnannäyttäjää, joka innostuu ja innostaa myös henkilöstöä ja luottamushenkilöitä kehittävään työskentelyyn. Kaupunginjohtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää kaupunkia sekä vastata kaupungin hallinnosta, taloudesta ja henkilöstöstä omalta osaltaan.

Mikäli tulet valituksi tehtävään, saat tueksesi joustavan, toimivan ja arvostavan viranhaltija- ja luottamushenkilöilmapiirin, jota aktiivisesti vaalitaan.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi odotamme hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, innovatiivista kehittämisotetta, perehtyneisyyttä elinkeinoelämään, kunnallishallinnon ja - talouden hallintaa. Edellytämme myös strategian arvojen mukaista työotetta eli yhteisöllisyyttä, aktiivisuutta, positiivisuutta ja suvaitsevaisuutta.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän sekä mahdollisuuden vaikuttaa kaupungin kehitykseen. Hakijalta odotamme sitoutumista kaupungin arvoihin ja toimintatapoihin sekä halua kehittää kaupunkia yhdessä henkilöstön, luottamushenkilöiden ja asukkaiden kanssa.
Tehtävä täytetään 1.6.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään voidaan valita myös suostumuksen antamisen perusteella.

Kaupunginjohtajan palkkaus määräytyy kokonaispalkkana, josta hakijat voivat esittää palkkatoiveensa. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa ja kunnallista virka- ja työehtosopimusta. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Viran hakuaika päättyy 21.2.2023 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
kaupunginhallituksen puheenjohtaja Klaus Myllymäki, puh. 044 7865 244, klaus.myllymaki@lh.parkano.fi
hallinto- ja talousjohtaja Aleksi Saukkoriipi, puh. 358 44 7865 206, aleksi.saukkoriipi@parkano.fi


Parkanossa 25.1.2023 Kaupunginhallitus

Lisätietoja

http://www.parkano.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kaupunginhallituksen puheenjohtaja Klaus Myllymäki, puh. 044 7865 244, klaus.myllymaki@lh.parkano.fi
hallinto- ja talousjohtaja Aleksi Saukkoriipi, puh. 358 44 7865 206, aleksi.saukkoriipi@parkano.fi

Lisätietoja

Parkanon kaupunki, Hallinnon tukipalvelut

Parkano on n. 6 300 asukkaan vireä kaupunki Pirkanmaalla, Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan kulmauksessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.


Osoite: Parkanontie 37, 39700 Parkano

Sinulle suositellut työpaikat