Kaupunginjohtaja - Rauman kaupunki

Tule meille johtamaan uuden sukupolven organisaatiota ja edistämään hyvinvointia ja elinvoimaa. Työtäsi tukee osaava ja nuorekas henkilöstö poikkihallinnollisine tiimeineen. Rauma tunnetaan rohkeana kaupunkina, jossa on tekemisen meininki.

Rauma on mestarien kaupunki muutenkin kuin jääkiekossa. Meillä on Suomen parhaana palkittu kaupunkikeskusta, menestyvä satama ja energiayhtiö sekä vuosien kokemus osallistavasta suunnittelusta ja tavoitteellisesta strategisesta toiminnasta.

Tarjoamme Sinulle pelikentäksi Suomen vetovoimaisimman ja persoonallisimman seutukaupungin. Upea Vanha Rauma, meri, vilkas kulttuurielämä ja hyvät liikuntamahdollisuudet tuovat virkistystä kaupunginjohtajankin työhön.

Haemme kaupunginjohtajaksemme yhteistyökykyistä johtajaa, joka kehittää kaupunkiorganisaatiota ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä. Vastaat osaltasi Rauman vetovoiman ja pitovoiman lisäämisestä. Vahvistat kaupungin menestymisen edellytyksiä myös kulttuurin, matkailun ja kansainvälisyyden osalta.

Johtajana olet osallistava, helposti lähestyttävä ja aidosti kiinnostunut palvelujen kehittämisestä. Pystyt luomaan verkostoja sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

Tehtävän hoito edellyttää sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa. Sinun tulee täyttää viran kelpoisuusehdot, jotka ovat virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys hallintoon. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti. Osana valintaprosessia teetämme soveltuvuusarvioinnin valituille hakijoille.

Täytämme kaupunginjohtajan viran toistaiseksi, ja noudatamme virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun uuden kaupunginjohtajamme on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kaupunginjohtajan palkka määritellään vastaavankokoisten kuntien palkkatason mukaan. Voit kuitenkin esittää myös oman palkkatoivomuksesi.

Pyydämme toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen perjantaihin 6.8.2021 klo 12.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@rauma.fi tai osoitteeseen Rauman kaupungin kirjaamo/Kaupunginhallitus, PL 41, 26101 Rauma.

Lisätietoja Rauman kaupungista löydät osoitteesta https://www.rauma.fi/kaupunki-ja-hallinto/organisaatio/tule-meille-kaupunginjohtajaksi/

Lisätietoja

https://www.rauma.fi/kaupunki-ja-hallinto/organisaatio/tule-meille-kaupunginjohtajaksi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat
Kalle Leppikorpi, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, puh. 044 793 3004
Tomi Arppe, konsultti, Mercuri Urval, puh. 045 127 4656
Juha Laurila, konsultti, Mercuri Urval, puh. 044 975 7848

Lisätietoja

Rauman kaupunki

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista noin 1000 työskentelee sosiaali- ja terveysvirastossa. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat